MENÜ

4 maç cezaya Fatih Terim cephesinden ilk tepki!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 4 maç ceza verildi, Fatih Terim'in basın sorumlusu Hande Sümertaş ise sosyal medyadan 'Durduramayacaksınız!' başlığıyla Fatih Terim'in bu videosunu paylaşarak verilen karara tepki gösterdi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 4 maç men cezası verdi.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nin, Süper Lig'in 3. haftasında sarı-kırmızılı takımın Kayserispor ile yaptığı maçta sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle Fatih Terim'e 4 maç yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı cezası verdiği belirtildi. Kurulun ayrıca deneyimli teknik adamı 19 bin lira para cezasına çarptırdığı da kaydedildi.

Verilen bu karar tartışmalara neden olurken Fatih Terim cephesinden ilk tepki Hande Sümertaş'tan geldi. Fatih Terim'in basın sorumlusu olan Sümertaş, "Susturamayacaksınız" başlığı ile Fatih Terim'in videosunu paylaşarak verilen karara tepki gösterdi.

YORUM YAZ