MENÜ

34 yaşındaki Jamie Reuben, Chelsea'yi satın almak istiyor

Ailesinin de parçası olduğu konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United'da direktör olarak görev yapan 34 yaşındaki Jamie Reuben, Premier Lig kuralları gereği ailesinin Newcastle'daki %10'luk hissesini satması durumunda Chelsea'yi satın almak istiyor.

34 yaşındaki Jamie Reuben, Chelsea'yi satın almak istiyor

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinden kaynaklı yaptırımlarla karşı karşıya kalan Roman Abramovich tarafından satışa çıkarılan Chelsea'nin durumunun ne olacağı merak ediliyor. Son olarak Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle'da direktör olarak görev yapan Jamie Reuben'in Chelsea'yi almak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Bloomberg'in haberine göre 34 yaşındaki Jamie Reuben, Chelsea'yi satın almak için görüşmelerde bulundu. Kendisi bu anlaşmayı bitirmek isterken ailesinin büyük servetinden de destek alabileceği aktarılıyor.

Premier Lig kuralları gereği Jamie Reuben'in bunu yapabilmesi için babası David ve amcası Simon'ın Newcastle'daki %10'luk hisselerini satmaları gerekiyor. Premier Lig rekabet kuralları, bir kulüpte %10 veya üzerinde bir pay sahipliği olan kişinin başka takıma yatırım yapmasına izin vermiyor.

YORUM YAZ