MENÜ

"3 puan çok önemliydi"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, güzel bir zeminde top oynadıklarına dikkati çekerek, "Pozisyon zenginliği olan bir maçtı ve goller attık, dikkatsizlik nedeniyle de gol yedik" dedi.

"3 puan çok önemliydi"

Güneş şöyle devam etti: "İlk yarıda sahayı daha iyi kullandık, ikinci yarıda oyun kontrolünü elde etmek için daha az pozisyon yakaladık. Diyarbakırspor iyi mücadele etti. Aldığımız 3 puan çok önemliydi. Bulunduğumuz yer bizi rahatsız etti. Onun için bizim için 3 puan önemliydi. Bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum. Diyarbakırspor’u tebrik ediyorum, skor ne olursa olsun sahada hiçbir olumsuzluk olmaması arzu edilen şeydir. Ağırlanışımız ve uğurlanışımız bizi mutlu etti" diye konuştu.

Güneş, Engin’in kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak ise, "Engin’e kart gördüğü pozisyonu sordum, bir şey yapmadığını söyledi, yaptıysa ayıp etmiştir. Hakem de kontrolü kaybetti. Hakemin bugün verdiği kararlar lehimize değildi. Elimizdeki kadro ile mücadele etmeye çalışacağız. Diyarbakırspor’a başarılar diliyorum" dedi.

Trabzonsporlu Selçuk ise, kazanmak için geldiklerini anlatarak, "Takım olarak iyi bir hava yakalamıştık. Bir seri yakalamak istiyorduk, şu an da her şey istediğimiz gibi gidiyor, bu da bizi mutlu ediyor. Hem lig, hem de kupada iddialıyız, hedefimiz her iki kulvarda da şampiyonluktur" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ