MENÜ

3 puan Arda'dan: 1-2

Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid, Porto'yu deplasmanda 2-1 mağlup etti. Porto'nun tek golü Martinez'den (16') gelirken, Atletico Madrid'in golleri Godin (58') ve milli futbolcumuz Arda Turan (86') kaydetti.

3 puan Arda'dan: 1-2

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında Porto, Estádio do Dragão'da Atletico Madrid'i konuk etti. Maçın ilk yarısında Porto daha etkili bir futbol oynadı. 16. dakikada Jackson Martinez, Ejderhalar'ı 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya ise konuk ekip Atletico hızlı başladı. İspanyol temsilcisi üst üste gerçekleştirdikleri atakları sonunda gole çevirmeyi bildi. Dakikalar 58'i gösterdiğinde Diego Godin, Atletico'ya eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1.

Arda takımını taşıdı

86. dakikada Atletico Madrid, serbest vuruş organizasyonu gerçekleştirdi ve Gabi topun başına geldi. Gabi ceza sahası içerisine pasını gönderdi. Arda Turan topu önüne aldı ve bomboş pozisyonda kaleci Helton'u avlamayı bildi: 1-2. Porto'lu futbolcular ofsayt diye itiraz etseler de Howard Webb golü verdi. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Arda Turan'ın attığı golle Atletico Madrid, deplasmanda 2-1 galip gelmeyi başardı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ