MENÜ

"3 maçı da kazanıp, bekleyeceğiz"

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-0 yenen Trabzonspor'un iki golünü atan Burak Yılmaz, şampiyon olmayı istediklerini, önlerindeki 3 maçı kazanıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

"3 maçı da kazanıp, bekleyeceğiz"

Burak Yılmaz, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, en zorlu maçlardan birini oynayacaklarını bildiklerini belirterek, "Rakip takım futbolcu ve hocasıyla iyi bir takım. Çok güzel saha içi ve dışarısıyla birliktelikleri, enerjileri var. Maç kıran kırana başladı. Penaltı golüyle üstünlük sağladık ve galip geldik. Şampiyon olmak istiyoruz. 3 maçı da kazanıp Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Burak, karşılaşmada penaltı pozisyonundaki düşürülüşünün ceza alanı içerisinde mi dışarısında mı olup olmadığının tartışıldığının belirtilmesi üzerine, "Yüzde yüz faul ama içeride mi, dışarıda mı onu bilmiyorum. Kırmızı kart doğru. Topu önüme almıştım ve kaleci ile karşı karşıyaydım. Kırmızı kart olduğunu düşünüyorum ama penaltı olup olmadığını bilmiyorum" diye konuştu.

Trabzonspor formasıyla ilk golünü atan Pawel Brozek ise Gaziantepspor’a karşı iyi oynadıklarını belirterek, "Kırmızı kart işimizi daha da kolaylaştırdı. İkinci yarıda ilk yarıdan daha kötü oynadık, ancak maç kontrol altımızdaydı. Golümü atarak daha önce bahsettiğim sevinç dolu bir anı yaşadım" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ