MENÜ

3 koldan harekat

Transferde savunmaya yapılacak takviyeye öncelik veren Siyah-Beyazlılar,  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir değil iki stoper almayı hedefleyen  Beşiktaş N’Koulou, Gustavo Gomez ve Michal Pazdan ile temasta. İşte görüşmelerdeki son durum...

3 koldan harekat

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde kulübün iftar yemeğinde transferle ilgili önemli mesajlar vermişti. Siyah-Beyazlı kulübün patronu özellikle stoper konusunu çözüme kavuşturmaları gerektiğini belirtirken, pek çok isimle temasta olduklarını söylemişti. Savunmaya yapılacak takviye konusunda rota tamamen yabancıya çevrilmiş durumda. Kamil Glik’le ilgili bonservis sorununu bir türlü çözemeyen ve istenen rakamları çok yüksek bulan Kara Kartal, Şenol Güneş’in istediği Serdar Aziz’i ise Galatasaray’a kaptırmıştı.

Son gelişmelerle birlikte Beşiktaş’ta üç isim öncelik kazandı. N’Koulou imzaya en yakın oyuncu olarak dikkat çekerken, Gustavo Gomez ve Michal Pazdan’la da temaslar sürüyor.

Gustavo'da dev rekabet

Beşiktaş’ın scout (oyuncu izleme) ekibindeki Gökhan Keskin’in uzun süredir takip ettiği ve olumlu rapor verdiği Gustavo Gomez konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Copa America’da Paraguay Milli Takımı’yla boy gösteren 23 yaşındaki stoper için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de devreye girdiği öğrenildi. Serdar Aziz konusunda Galatasaray’la, Gökhan Gönül’de de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, duruşundan taviz vermeyi düşünmüyor. Başkan Fikret Orman’ın Gomez konusunda kulübü Lanus’a rest çektiği ve “Bizim şartlarımız belli. Kabul ederseniz anlaşırız. Aksi takdirde teklifi artırmayacağız” dediği öğrenildi. Beşiktaş’ın, Gomez için son teklifi 2.5 milyon Euro.

Kimdir?

Tam Adı: Gustavo Gomez

Doğum tarihi: 06.05.1993

Doğum yeri: Misiones

Boy: 1.85

Pozisyon: Stoper

Kulübü: Lanus

Oynadığı takımlar: Libertad

Michal Pazdan sürprizi

Rhodolfo ve Marcelo’nun yanına iki hızlı isim almayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, EURO 2016’daki maçları da yakından takip ediyor. Kartal’ın, Polonya Milli Takımı’nın formasıyla yıldızlaşan Michal Pazdan’ın peşinde olduğu öğrenildi. Turnuva öncesinde piyasa değeri yaklaşık 1.5 milyon Euro olan 28 yaşındaki defans oyuncusu, 1.81 boyunda. Legia Varşova’da oynayan ve kulübüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Pazdan, EURO 2016’da sergilediği futbolla İngiliz kulüplerinin de dikkatini çekti. Beşiktaş’ın Pazdan konusunda nabız yokladığı ve şartlarını sorduğu öğrenildi.

Kimdir?

Tam Adı: Michal Pazdan

Doğum tarihi: 21.10.1987

Doğum yeri: Krakow

Boy: 1.81

Pozisyon: Stoper

Kulübü: Legia Varşova

Oynadığı takımlar: G.Zabrze, H.Krakow, Bialystok

N'Koulou bitti bitiyor

Serdar Aziz’i Galatasaray’a kaptıran Beşiktaş’ın şu anda en çok istediği isim Nicolas N’Koulou... Marsilya ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Kamerunlu futbolcuyla uzun süredir temasta olan Siyah-Beyazlılar, pazarlıklarda son aşamaya geldi. “Hocamızın istediği özelliklere sahip bir isim. Hızlı ve ayağı düzgün. Bonservisinin elinde olması da büyük avantaj” sözleriyle Başkan Fikret Orman’ın net bir şekilde adını verdiği N’Koulou’nun kısa zamanda Kartal olması bekleniyor. Avrupa’dan başka talipleri de olan 26 yaşındaki defans oyuncusunun, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş’ı istediği öğrenildi. N’Koulou geçen sezon Fransa liginde
33 maçta forma giydi.

Kimdir?

Tam Adı: Nicolas N’Koulou

Doğum tarihi: 27.03.1990

Doğum yeri: Yaounde

Boy: 1.80

Pozisyon: Stoper

Kulübü: Boşta

Oynadığı takımlar:Kadji, Monaco, Marsilya


Haberin Devamı
YORUM YAZ