MENÜ

29 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu | Milli Piyango Online Süper Loto sonuçları

Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye 24 milyon TL'yi aştı. Son teknoloji kullanılarak noter eşliğinde yapılan çekilişler, canlı olarak hem millipiyangoonline.com hem de YouTube kanalı Milli Piyano TV’de yayınlanıyor. Büyük bir heyecanla beklenen 29 Eylül Süper Loto çekilişi saat 21.30'da noter huzurunda yapılan olan canlı yayınla gerçekleşti. Büyük ikramiyenin 24 milyon 440 bin 178 TL olarak belirlendiği dev çekilişte şanslı numaralar; 1 - 14 - 20 - 31 - 46 - 50 olarak belirlendi.

29 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu | Milli Piyango Online Süper Loto sonuçları

Süper Loto, yine dev ikramiye ile karşınıza çıktı. 27 Eylül tarihinde yapılan çekilişte şanslı numaralar 5 - 7 - 8 - 35 - 37 - 44 olmuştu. 6 bilen çıkmadığından büyük ikramiye sonraki çekilişe devretmişti. Katlandıkça büyüyen ve 24 milyon 440 bin 178 TL'ye ulaşan dev ikramiye, Süper Loto'ya olan ilgiyi de artırdı. 29 Eylül Süper Loto çekilişinde rakamlar 1 - 14 - 20 - 31 - 46 - 50 oldu. 6 bilen çıkmadığından büyük ikramiye sonraki çekilişe devretti. Çekilişte 5 bilen 13 kişi 22.152,55 TL, 4 bilen 726 kişi 617,00 TL, 3 bilen 16.936 kişi 32,10 TL ve 2 bilen 174.086 kişi ise 3,30 TL ikramiyeye hak kazandı.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO ONLİNE'DA DEV İKRAMİYE SAHİBİNİ ARIYOR

Süper Loto Çekilişi ne zaman, saat kaçta?

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılıyor. Saat 21:30'da gerçekleştirilen Süper Loto çekilişlerini Milli Piyango Online YouTube Kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Süper Loto kuralları nelerdir?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto’yu online oynamak için www.millipiyangonline.com ve/veya Milli Piyango uygulaması üzerinden profil oluşturabilir ve hemen kupon oluşturmaya başlayabilirsin. Ayrıca en yakın Milli Piyango satış bayilerimizi ziyaret ederek, ikramiye ve kazanma oranı artarak yenilenen Süper Loto’yu oynamaya devam edebilirsin.

Haberin Devamı

Kazanma oranı oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori “6 bilen” için kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamı doğru tahmin edilmelidir.

İkinci kategori “5 bilen” için kazanan kombinasyonun 5 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Üçüncü kategori “4 bilen” için kazanan kombinasyonun 4 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Dördüncü kategori “3 bilen” için kazanan kombinasyonun 3 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Beşinci kategori “2 bilen” için kazanan kombinasyonun 2 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Kolonları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir, oynayacağın rakamı doğrudan bayiye söyleyebilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak Biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılır. Süper Loto çekilişlerini YouTube Kanalı xxx üzerinden canlı olarak izleyebilir veya sonuçlar sayfasından çekiliş sonuçlarını takip edebilirsin.

Haberin Devamı

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Süper Loto oynayabilir.

Süper Loto Oyun kurallarını daha detaylı incelemek için buraya tıkla!

YORUM YAZ