MENÜ

28 yaşında Bundesliga'da teknik direktör olacak!

Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, 28 yaşındaki teknik direktör Julian Nagelsmann'ın gelecek sezondan itibaren takımın başına geçeceği belirtildi.

28 yaşında Bundesliga'da teknik direktör olacak!

Almanya Bundesliga'da geride kalan haftalarda beklediği sonuçları alamayan Hoffenheim, teknik direktör Markus Gisdol ile yollarını ayırdı. Gisgol'un yerine 61 yaşındaki Huub Stevens göreve getirilirken, Hollandalı çalıştırıcı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Hoffenheim kulübü, gelecek yıl içinse eşi benzeri görülmemiş bir karar imza atmaya hazırlanıyor.

Spiegel Online'da yer alan habere göre, 10 maçta yalnızca 1 galibiyet alarak 6 puanla 17. sırada yer alan takım, gelecek sezon için U19 takımının 28 yaşındaki antrenörü Julian Nagelsmann ile anlaşma sağladı.

Gelecek sezondan itibaren...

Haberde, Sportif Direktör Alexander Rosen'in açıklamasına yer verilirken, Huub Stevens'ın sezon sonu itibariyla görevini Nagesmann'a devredeceği belirtildi.

Rosen yaptığı açıklamalada, '' Julian an itibariyla altyapı kadromuza çalışmalarını sürdürüyor. 2006 yılından bu yana antrenör olarak çalışan Julian'a bu görevi teslim etmek bizim için zor bir karar değildi. Biz onun kalitesine güveniyoruz. Gelecekte onunla birlikte çalışacağız. Şimdilik Huub Stevens görevi sürdürecek'' ifadelerini kullandı.

Eğer küme düşmezlerse tarihe geçecek!

Ligde kötü bir durumda bulunan Hoffenheim, bu sezon küme düşmezse, Julian Nigelsmann gelecek sezon 'Bundeliga tarihinin en genç teknik direktörü' unvanını kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ