MENÜ

247 gün sonra...

Trabzonspor maçında beklentileri karşılayamayan Elano, Denizlispor karşısında sahanın en iyilerinden biriydi. Brezilyalı yıldız, rakip fileleri havalandırırken, Sarı-Kırmızılı forma altında tam 247 gün sonra gol atmış oldu.

247 gün sonra...

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen Elano, birkaç maç dışında beklentileri karşılayamamıştı. Brezilyalı yıldızın bu sezonki performansı da farklı değildi. Ancak Hagi’nin gelişinin ardından başarılı orta saha oyuncusundaki değişim, taraftarları fazlasıyla umutlandırmıştı. Fenerbahçe karşısında müthiş bir futbol ortaya koyan Elano, grip olduğu için Antalyaspor önünde forma giyemedi, Trabzonspor karşısındaki futboluysa tam bir hayal kırıklığı oldu.

Haberin Devamı

Bir gol, bir asist
Ancak dün akşam yine izleyenleri mest etti. 26. dakikada takımını öne geçiren golü atan Brezilyalı yıldız, böylece Galatasaray formasıyla 247 gün sonra ağları sarsmış oldu. 29 yaşındaki oyuncu, en son geçtiğimiz sezonun 24’üncü haftasında, 8 Mart’ta Eskişehirspor’la oynanan maçta gol sevinci yaşamıştı. Verdiği paslarla arkadaşlarını da birçok kez pozisyona sokan Elano, 75’inci dakikada Pino’nun attığı golün de asistini yaptı. Brezilyalı oyuncu, golün hemen ardından saha kenarına gelirken, yerini Mehmet Batdal’a bıraktı.

YORUM YAZ