MENÜ

24 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu... Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto verdiği rekor ikramiyeler ile şans oyunları takipçilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu kez miktar tam 73 milyon 42 bin 626 TL! Çılgın ikramiyesiyle rekora koşan Çılgın Sayısal Loto, Seda Sayan'ın sunumuyla artık her cumartesi TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Vazgeçilmez şans oyunu Sayısal Loto'nun 24 Ekim çekilişinde şanslı numaralar, kuponlarını dolduran binlerce vatandaş tarafından heyecanla bekleniyordu. 21 Ekim'de yapılan çekilişte 6+joker bilen çıkmayınca dev ikramiye devretmişti. 24 Ekim Sayısal Loto çekilişinde şanslı rakamlar sırasıyla 1 - 13 - 15 - 27 - 59 - 75 ve joker 28 oldu. Sayısal Loto sonuçları ve Sayısal Loto'ya dair tüm bilgiler haberimizde.

24 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu... Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Çılgın ikramiyesiyle rekora koşan Çılgın Sayısal Loto, Seda Sayan'ın sunumuyla bu akşamdan itibaren her cumartesi TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak Çılgın Sayısal Loto, artık her cumartesi TV8 ekranlarında çekilecek. Çılgın Sayısal Loto çekilişi Seda Sayan’ın sunuculuğunda 24 Ekim cumartesi saat 21.45’te MasterChef Türkiye programına canlı bağlanılarak TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Sisal Şans’ın son çekilişini 21 Ekim çarşamba günü gerçekleştirdiği Çılgın Sayısal Loto, 73 milyon 42 bin 626 TL devretmişti. Pazartesi ve Çarşamba 21.30’da, cumartesi ise 21.45’te düzenlenen Çılgın Sayısal Loto sonuçları, çekilişin hemen ardından https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar adresinden yayınlanacak.

Haberin Devamı

SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO ONLİNE'DA DEV İKRAMİYE SAHİBİNİ ARIYOR

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği ve millipiyangoonline.com adresinden canlı yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonrası şanslı rakamlar belli oldu. 24 Ekim Sayısal Loto çekilişinde şanslı rakamlar 1 - 13 - 15 - 27 - 59 - 75 ve joker 28 oldu.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor. Çekilişler, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve 'Şans Merkezi' adı verilen stüdyoda düzenleniyor ve www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto kuralları nelerdir?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin. Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı rakamın “Joker” rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Haberin Devamı

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı rakamın “Joker” rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango’nun resmi YouTube Kanalı xxx üzerinden canlı olarak izleyebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL’dir.

18 yaşından büyük olan herkes Çılgın Sayısal Loto oynayabilir.

YORUM YAZ