MENÜ

23 Mart 2020 banka çalışma saatleri... Bankalar saat kaçta açılacak, saat kaçta kapanacak?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı aldı. TBB’den bankalara gönderilen tavsiye kararında, yeni mesai saati belirlendi. Akbank, Garanti BBVA, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası da çalışma saatlerini açıkladı. Peki, Hangi bankalar mesai saatini değiştirdi? Bankalar saat kaçta açılacak? Bankalar saat kaçta kapanacak? Detaylar haberimizde.

23 Mart 2020 banka çalışma saatleri... Bankalar saat kaçta açılacak, saat kaçta kapanacak?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankalara corona virüsü (Covid-19) salgını ile ortaya çıkan olağanüstü durum nedeniyle, "takdiri üyelere ait olmak üzere" yeni çalışma saatlerini belirledi. Kararda, yeni mesai saati 12.00 ile 17.00 arası olarak açıklandı. TBB'nin tavsiye kararının ardından altı banka gişe hizmet saatlerinde değişikliğe gitti.

Haberin Devamı

Dileyen bankaların çalışma ve müşteri kabul saatlerini "esnek olarak" belirleyebilecekleri de belirtilen TBB kararında, banka müşterilerinin, "işlemlerinde dijital kanalları kullanmalarının salgınla mücadeleye çok önemli destek olacağı" da vurgulandı.

İşte çalışma saatlerini değiştiren bankalar!

Akbank, Garanti BBVA, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında şubelerindeki gişelerden bugünden itibaren saat 12.00-17.00 arasında hizmet verileceğini duyurdu.

YORUM YAZ