MENÜ

2021 yılında müstehcen sitelerde adı en çok aratılan futbolcular

Müstehcen içerikli siteler arasında yapılan bir araştırmada ismi en fazla araştırılan 10 futbolcu belli oldu. En çok kullanıcısı olan 3 sitenin baz alındığı araştırmada, mühtehcen sitede adı en çok aratılan futbolcu Cristiano Ronaldo olurken listede yer alan diğer 9 isim arasında bir hayli şaşırtıcı olanlarda var. Gelin tek tek müstehcen sitelerde adı en çok aratılan 10 futbolcuya beraber bakalım. (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

David Beckham: Dünya futbol tarihinin en yakışıklı futbolcusu olarak görülen David Beckham, listeye 10. Sıradan girdi. Victoria Beckham’la uzun yıllardır evli olan futbolcu, örnek aile hayatıyla bir çok futbolcuya rol model oluyor.

Haberin Devamı

Karim Benzema: Mathieu Valvuena’ya seks kasediyle şantaj girişiminden yargılanan Real Madrid’in Fransız golcüsü Karim Benzema, listemize 9. Sıradan giriyor. Benzema’nın adı müstehcen sitelerde bu olaydan sonra sıkça aratılmaya başlandı.

Raheem Sterling: Manchester City’nin dünyaca ünlü İngiliz kanat oyuncusu Raheem Sterling de 2017 yılından beri bu listeye giriyor. 2017 yılında adı seks skandalına karışan ve para karşılığı bir ilişki yaşamasıyla gündeme gelen Sterling 7. Sıradan bu listeye girdi. Los Angeles’ta yaşanan bu olayda Sterling, gecelik 3.000 Pound harcamış ve birlikte olduğu kadın Strerling’i, “ucuz ve kaba” davranmakla suçlamıştı.

Eden Hazard: Real Madrid’in Belçikalı müzmin sakat yıldızı Eden Hazard, kendisini bu listede 6. Sırada buluyor. 2012 yılından beri lise aşkı Natacha Van Honacker ile beraber olan Hazard’ın mutlu bir evliliği bulunuyor.

Haberin Devamı

Paulo Dybala: Juventus’un 26 yaşındaki dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Dybala, Avrupalı genç kızların sevgilisi konumunda bulunuyor. Adı hiçbir skandalla anılmayan futbolcu, yakışıklılığıyla bu listeye 5. Sıradan girmiş görünüyor.

Kylian Mbappe: Listemizdeki en genç isme geldi sıra. Paris Saint Germain’in 22 yaşındaki Fransız yıldızı Kylian Mbappe, 4. Sıradan listemize giriş yaptı.

Alexis Sanchez: Yeşil sahaların eskisi kadar arzulanmayan adamı olan Alexis Sanchez, görünen o ki müstehcen sitelerin aranan yüzü olmuş! Inter’in 32 yaşındaki Şilili futbolcusu Alexis Sanchez, müstehcen sitelerde adı en fazla aranan 3. Futbolcu konumunda bulunuyor. 2017 yılında çıkan bir haberde Alexis Sanchez, 20 yaşındaki bir öğrenciye sevgilisinden habersiz seks teklifinde bulunmuş ve bu olay olay olmuştu.

Mauro Icardi: Onsuz bu liste zaten olmazdı. Yaşadığı skandal aşkla adını duyuran ve en yakın arkadaşı Maxi Lopez’in eşi Wanda’yla beraber olup sonrasında onunla evlenen Icardi, bu listeye 3. Sıradan girdi. Performansı düşüşe geçen 28 yaşındaki Arjantinli futbolcunun eşiyle sosyal medyadaki paylaşımları sık sık olay oluyor.

Lionel Messi: Zirvedeki ikili anlaşılan o ki hem sahada hem de müstehcen sitelerde zirveyi paylaşıyor. Barcelona’nın Arjantinlii yıldızı Lionel Messi, adı müstehcen sitelerde en fazla aratılan 2. Futbolcu oldu. Evli, çocuklu ve mutlu olan Messi’nin adı yasak aşkla sadece bir kere gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo: Bu listenin zirvesinde olmasına kimsenin şaşırmadığı Cristiano Ronaldo, hem yakışıklılığı hem de düzgün fiziği sayesinde ismi müstehcen sitelerde en fazla aratılan futbolcu oldu. Şu anda stabil bir ilişkisi ve büyük bir ailesi olsa da, eskiden oldukça çapkın olan ve magazin figürü olan Ronaldo; hala en çok arzulanan futbolcu konumunda yer alıyor.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ