MENÜ

2020 Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak?

Son dakika haberi... Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle UEFA, Şampiyonlar Ligi'ni erteleme kararı almıştı. Futbolseverler, ''2020 Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak?'' sorusuna yanıt ararken, UEFA'dan "UEFA'ya bağlı tüm organizasyonlar, hazırlık maçları da dahil olmak üzere, bir sonraki bildirime kadar ertelenmiştir." açıklaması geldi.

2020 Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak?

Son dakika haberi... Dünyada 30 binden fazla insanın ölümüne neden olan coronavirüsü, spor dünyasına da korku salmış ve faaliyetleri durdurmuştu. Futbolseverlerin heyecanla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi konusunda ise bir son dakika gelişmesi meydana geldi. UEFA, UEFA'ya bağlı tüm organizasyonlar, hazırlık maçları da dahil olmak üzere, bir sonraki bildirime kadar ertelendiğini açıkladı.

Haberin Devamı

2020 Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak?

UEFA, 55 üye ülke federasyonu ile yaptığı videokonferansın ardından "UEFA'ya bağlı tüm organizasyonlar, hazırlık maçları da dahil olmak üzere, bir sonraki bildirime kadar ertelenmiştir." açıklamasını yaptı. Şampiyonlar Ligi'nin ne zaman devam edeceği henüz belli değil. İlerleyen süreçte konu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandığı takdirde haberimiz güncellenecektir.

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacaktı?

İstanbul'un ev sahipliği yapacağı 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi finali 30 Mayıs'ta oynanacaktı.

YORUM YAZ