MENÜ

2019-20 EuroLeague sezonunda mücadele edecek son takım Zenit oldu

EuroLeague Hissedarları Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda birçok karar alınırken 2019-20 sezonunda EuroLeague'de mücadele etme hakkı kazanan son takım olarak da Rus ekibi Zenit St Petersburg belirlendi.

2019-20 EuroLeague sezonunda mücadele edecek son takım Zenit oldu

EuroLeague Hissedarları Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi ve sunulan önergeler konusunda anlaşmaya varıldı. Bir sonraki toplantı 11 Temmuz 2019'da Münih'te düzenlenecek.

Haberin Devamı

Toplantı, EuroLeague'de 2018-19 sezonunda taraftar kitlelerinde, seyirci sayılarında ve yine rekabette dikkat çeken artış raporlarıyla başladı.

Mücadele eden takımlar, EuroLeague Business Operations and Club Services (EL BOCS) ünitesindeki son gelişmeler konusunda bilgilendirildiler. EL BOCS takımların kolektif çalışmalarına olanak sağlayan, saha dışı çalışmaları artıran ve tüm kulüplerle lig arasında seffaf bilgi paylaşımıyla fikir ve deneyim aktarabildikleri merkezi bir forum haline geldi. Toplantının katılımcıları, EuroLeague salonlarında taraftarların deneyimlerini iyileştirme planları ve gelecekte daha iyi imkanlar sağlamak adına kulüplere sunulan bir lig fonu konusunda da bilgilendirildiler.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca iş sözleşmelerinde hemfikir olmak adına EuroLeague Oyuncuları Birliği, EuroLeague Koçları Birliği ve EuroLeague Basketbol Yetkilileri Birliği ile en son gelişmeleri inceledi.

Bunların yanı sıra 2019-20 sezonunda EuroLeague'de mücadele edecek 18 takımın tamamı belirlendi. Mücadele etmeye hak kazanan son takım Rus ekibi Zenit St Petersburg oldu.

2019-20 EuroLeague sezonunda mücadele edecek son takım Zenit oldu

YORUM YAZ