MENÜ

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - 5 Eylül Salı

Beşiktaş'ta transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Özellikle stoper bölgesine transfer edilecek isim merak konusu. Gündemde olan transfer haberleri ve detaylar burada...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - 5 Eylül Salı

Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş'ta kadroda önemli değişiklikler yaşandı. Transfer döneminin bitmesine artık sayılı günler kaldı. Siyah-beyazlılar stoper bölgesi ve golcü konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'tan yine transferin son günlerinde önemli bir transferin yapılmase bekleniyor. Ayrıca sağ bek için girişimler devam ediyor. İşte 6 Eylül Çarşamba son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

LICHTSTEINER'DEN BEŞİKTAŞ'A KÖTÜ HABER

Gökhan Gönül'ün sakatlığı ve Beck'in takımdan ayrılışı sonrası sağ beksiz kalan Beşiktaş, Juventus'un İsviçreli oyuncusu Stephan Lichtsteiner için İtalyan kulübüyle masaya oturmuştu.

Torino ekibinin Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadığı için üzülen ve takımdan ayrılmayı düşünen 33 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'la yaptığı görüşmelerin ardından fikrini değiştirdi. Gazzetta dello Sport'un haberine göre, tecrübeli futbolcu Beşiktaş'ın teklifini geri çevirerek Juevntus'ta kalmayı tercih etti.

Stephan Lichtsteiner'in Juventus'la olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek.

DIEGO COSTA BEŞİKTAŞ'A GELEBİLİR

OKDiario gazetesinin direktörü İspanyol gazeteci Eduardo Inda, Türkiye'de transferin halen bitmediğini ve Diego Costa transferi için Beşiktaş'ın Chelsea'yle görüştüğünü iddia etti.

Inda, Costa'nın Beşiktaş'ta transferinin mümkün olabileceğinin altını çizerek 'Ocak ayına kadar Brezilya asıllı futbolcu Türkiye'de oynayabilir' dedi.

Deportivo La Coruna'nın Ocak ayına kadar oyuncuyu kiralamak istediğini ancak hem Chelsea'nin hem de oyuncunun bunu reddettiğini söyleyen Inda, oyuncunun kararının önemli olacağını söyledi.

Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmayan Costa, teknik direktör Antonio Conte'yle sorun yaşadığı için takımdan gitmek istemişti.

BEŞİKTAŞ'IN VIDA RESTİ

Cuma gecesi Türkiye’de bitecek transfer dönemi öncesi Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Vida konusunda sürekli farklı gelişmeler yaşanırken Dinamo Kiev, yarım sezon sözleşmesi kalan Hırvat stoper için 2.5 milyon Euro’luk son teklifi kabul etmemiş, ısrarla 4 milyon Euro istemişti. Beşiktaş’ın “Devre arasında bedelsiz alırız” restinin ardından, Ukraynalılar tekrar masaya oturmak isterken, bu kez Başkan Fikret Orman’dan transfer komitesine talimat geldi. Orman, “Vida’yı zaten Şampiyonlar Ligi’nde oynatamayacağız. Artık sadece takasta Boyko’yu verebiliriz. Para önermeyeceğiz” dedi. Transferden sorumlu yönetici Umut Güner, takas formülü üzerinde Dinamo Kiev ile temasları sürdürecek.

Güneş’ten onay çıktı

Ukraynalılar yanaşmazsa, devre arasında sözleşmesi bitecek olan Vida bedelsiz olarak Kartal olacak. Beşiktaş zaten Vida ile 3 yıllık ön protokol imzalamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş de, Ocak ayında kadar Pepe-Tosic ikilisiyle işi götürebileceklerini söyledi.

YERLİLER BEŞİKTAŞ'A PAHALI GELDİ!

Kadrodaki yerli kalitesini artırmak isteyen Beşiktaş’ta, orta saha Musa Çağıran ve sağ bek Ahmet Oğuz’un bonservisleri beklenenden yüksek çıktı.

Osmanlıspor ve Gençlerbirliği, oyuncuları için 2.5-3 milyon Euro seviyesinin altına düşmezken, Beşiktaş da transferlerden vazgeçti.

Boşta olan Volkan Şen konusunda ise hem teknik direktör Şenol Güneş hem de yönetim isteksiz. Volkan defteri Beşiktaş için kapandı.

STOPERLERE KULÜP ARANIYOR

Takımdan ayrı şekilde çalışmalarını sürdüren Pedro Franco ve Milosevic, henüz takım bulabilmiş değil.

Yönetim, bu oyuncuların maaşını ödememek için menacerleri görevlendirmiş durumda. Her iki isme de yurt içinde kulüp aranıyor. Milosevic ile Göztepe daha önce ciddi şekilde ilgilenmişti. Pedro’nun adı ise bazı Meksika ekipleriyle anılıyor. Cuma gününe kadar hem Milosevic hem de Pedro’nun durumu netlik kazanacak.

Beşiktaş'ta giden ve gelen transferler

Gidenler

Marcelo
Rhodolfo
Ömer Şişmanoğlu
Gökhan İnler
Aboubakar
Demba Ba

Gelenler

Gary Medel
Alvaro Negredo
Jeremain Lens
Orkan Çınar
Pepe

Gündemdekiler

Domagoj Vida
Aleksandar Dragovic
Petar Filipovic
Jose Sosa
Lichtsteiner

















Haberin Devamı
YORUM YAZ