MENÜ

1907 Fenerbahçe Espor sürprize izin vermedi!

8. haftada çıktığı 2 maçtan bozgun ekranıyla ayrılan son şampiyon, ligin son sırasında bulunan Galakticos’u yenerek moral bulmayı başarıyor. Aldığı bu galibiyetle ligin 3. sırasında ki yerini güçlendiren vadinin boğaları, ligin son haftasına play-offlar için avantajlı bir şekilde girmeyi başarıyor.

1907 Fenerbahçe Espor sürprize izin vermedi!

Thaldrin ve Frozen kendini buldu!

Geçen sezonun TBF şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, bu sezon istediği performansı bir türlü vadiye taşıyamamıştı. 1907 Fenerbahçe Espor’un geçen sezon ki başarısında kaptan Thaldrin ile Frozen’ın kusursuz oyunu çok önemli bir yer kaplıyordu. Bireysel performansları baz alındığında Galakticos karşısında kusursuz oynayan üst ve orta koridor oyuncuları, onlardan istenilen oyunu göstermeyi başardılar. Fenerbahçe tarafında belki de bireysel performansların dışında takım uyumlarının son derece yüksek olması en önemli gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Galakticos üst koridorda Rare’e kazanan bir koridor sunmuş olsa da takımca çok iyi hareket eden 1907 Fenerbahçe Espor, üst koridorda ki güç eksikliğini çok iyi kapatarak galibiyetin kilidini üst koridordan açmayı başardılar. 24. dakikada 13 bin altın farkı, 4 item sahibi bir nisancı ve yıkılan 7 kule, 1907 Fenerbahçe Espor’un üstünlüğünü en iyi özetleyen veriler olsa gerek. Son şampiyonun bu maçtaki performansını haftaya da devam ettirerek play-offlara 3. sırada girmeyi başarabilecek mi? Bu sorunun cevabını ise ligin son haftasında öğreneceğiz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ