MENÜ

19 Mayıs Stadı değil Vodafone Arena!

Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar’a konuk olacak Beşiktaş’ta taraftarın, kendilerine ayrılan 11 bin 500 bileti tüketmesinin ardından yönetim harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, kalan 5 bin kişilik bölüm için ev sahibi ekipten talepte bulundu.

19 Mayıs Stadı değil Vodafone Arena!

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Akhisar Belediye’yle karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar’da bilet çılgınlığı yaşanıyor... 16 bin 500 kişi kapasiteli Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde ev sahibi ekibin Beşiktaş’a ayırdığı 11 bin 500 biletin tamamının tükenmesinin ardından yönetim, bu konuda yeni bir taleple Akhisar’ın kapısını çaldı... Ev sahibi ekibin, kendi taraftarlarına ayırdığı 5 bin kişilik bölüme sınırlı sayıda talep olmasını göz önünde bulunduran Beşiktaşlı idarecilerin, bu bölüme de talip olduğu bildirildi.

Akhisar kasasını doldurdu

70 TL ile 150 TL arasında değişen fiyatlarla Beşiktaşlı taraftarlara 11 bin 500 bilet satan ve önemli bir mali kazanç elde eden Yeşil-Siyahlılar’ın, bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi. Bu konuda tarafların görüşmelerini sürdürdüğü ve bugün yaklaşık 5 bin kişilik bölümün de Beşiktaşlı taraftarlara açılmasının beklendiği ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ