MENÜ

16 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları | Milli Piyango Online Sayısal Loto bilet sorgulama ve detaylı sonuçlar

Sayısal Loto'nun yeni dönem çekilişleri ile heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 16 Kasım Sayısal Loto çekilişi bu akşam millipiyangoonline.com'dan canlı yayınlanan çekiliş ile gerçekleştirildi. 80 Milyon TL'yi aşan ikramiye tutarı ile heyecanı katlanan Sayısal Loto çekilişi, vatandaşlar tarafından merakla bekleniyordu. Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği 16 Kasım Sayısal Loto çekilişinde şanslı rakamlar şu şekilde: 29, 33, 39, 49, 56, 89 + 19 (joker numarası)

16 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları | Milli Piyango Online Sayısal Loto bilet sorgulama ve detaylı sonuçlar

Mili Piyango TV Youtube ekranı üzerinden gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ilk kazandıran numaralarının belli olmasının ardından oynadıkları biletlere ne kadar ikramiye isabet ettiğini merak eden vatandaşlar Milli Piyango Online üzerinden bilet sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor. İşte Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamın kazandıran numaraları: 29, 33, 39, 49, 56, 89 + 19 (joker numarası)

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto'da 6 ve 5+1 bilen çıkmazken 80 milyonluk büyük ikramiye de bir kez daha devretti. 5 bilen 1 kişi 340.001,35 TL, 4 bilen 228 kişi 1.491,20 TL, 3 bilen 8.044 kişi 105,65 TL ve son olarak 2 bilen 116.847 kişi 10,90 TL tutarındaki ikramiyenin sahibi oldu

SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

MİLLİ PİYANGO ONLİNE'DA DEV İKRAMİYE SAHİBİNİ ARIYOR

Çılgın Sayısal Loto ne zaman, saat kaçta çekiliyor?

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango’nun resmi YouTube Kanalı saat 21:30'da üzerinden canlı olarak izleyebilirsin.

Çılgın Sayısal Loto kuralları nelerdir?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin. Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Haberin Devamı

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

YORUM YAZ