MENÜ

1461 Trabzon'da hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

1461 Trabzon'da hedef galibiyet

Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında galibiyetlerinin olmadığını belirterek, "Sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğunun yanında, devre arasında bünyemize kattığımız futbolcular takıma katkısı üst seviyede olmadı. Bunun yanında, futbolcularımızın genç ve tecrübesiz olması başarısız sonuçlar almamıza neden oldu" dedi.

Haberin Devamı

Bu haftanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Alemdar, "Sahamızdaki Balıkesirspor maçı çok önemli. Takımımızın idmanlarını yönetim olarak takip ediyoruz. Futbolcularımızın moralini bu maç öncesi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Yarın takım kampa girecek. Bu karşılaşma dönüm maçlarımızdan birisi olacak. Kazanmaktan başka bir yolumuz yok. Bu maçı kazanarak, üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak, küme düşme potasından uzaklaşmak istiyoruz. Bu maçta tek hedefimiz galip gelmek, bunun dışındaki sonuçları kabul etmemiz mümkün değil" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ