MENÜ

1461 Trabzon'a bir galibiyet gerekiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'da, başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bir galibiyet almaları halinde oyuncularının eski öz güvenlerini kazanacaklarını söyledi.

1461 Trabzon'a bir galibiyet gerekiyor

Sebahattin Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya Torku Şekerspor deplasmanında mağlup olarak Trabzon’a eli boş döndüklerini belirterek, "Bu maç sonrasında futbolcular ile bir toplantı yaptık. Kendilerini uyardık, bir an önce kendilerine çeki düzen vermelerini istedik. Yönetim olarak her şeyi yapıyoruz. Bunun karşılığında ise puan kayıplarıyla ligde kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Oyuncu kadromuza güveniyoruz, kendilerini futbola verdikleri takdirde ligde yenemeyecekleri bir ekip yok" diye konuştu.

Haberin Devamı

İkinci yarı galibiyetle tanışamadıkları için de futbolcuların üzerinde bir baskının olduğunu ifade eden Alemdar, "Bir galibiyet alırsak oyuncularımız eski güvenlerini kazanacaklardır. Önümüzde sahamızdaki Balıkesirspor maçı var, bu maçtan mutlak galip gelerek, bir an önce ligin alt sırasından yukarı doğru çıkmak istiyoruz" dedi.

AA

YORUM YAZ