MENÜ

12 Dev Adam bugün izinli

A Milli Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

12 Dev Adam bugün izinli

Tecrübeli coach Bogdan Tanjeviç, genç oyunculardan iyi bir takım yaratmak için çaba sarfediyor. Gençler de adeta kurt hocanın gözünün içine bakıyor, bir dediğini iki etmemek için uğraşıyor. Dünkü antrenman öncesi de Tanjeviç bütün takımı ‘yazı tahtası’nın karşısına geçirip onlardan istediklerini uzun uzun anlattı. Özellikle hücum ve savunma sistemleri üzerinde duran tecrübeli çalıştırıcı daha sonra verdiği derslerin uygulamasını saha içinde oyunculardan yapmasını bekledi.

Kondisyon depoluyorlar

12 Dev Adam dün sabah ağır bir kondisyon idmanı gerçekleştirdi. Takımın yeni kondisyoneri İlker Bengutay yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan Milliler’in adeta pestili çıktı. Şu ana kadar hiçbir sakatlık yaşanmazken takım tam kadro olarak antrenmanda yer aldı. Oyuncular, Bengutay’ın isteklerini harfiyen yerine getirmeye çalıştı. Normalde futbol sahasında yapılacak olan antrenman sağanak yağış nedeniyle kapalı salonda gerçekleştirildi.

12 Dev Adam bugün izinli

Pazartesi gününden bu yana çok yüksek bir tempoda çalışan yeni 12 Dev Adam bugün izin yapacak. Coach Bogdan Tanjeviç, yorulan oyuncularına tam gün izin verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ