MENÜ

12 Ağustos Türkiye'de coronavirüs vaka ve vefat sayısı kaç oldu? Fahrettin Koca duyurdu

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsünde yeni verileri açıkladı. Bakan Koca, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Türkiye'de son 24 saatte 1.212 coronavirüs vakası tespit edildiğini, 18 kişinin de hayatını kaybettiğini duyurdu. Koca'nın açıkladığı verilere göre, Türkiye'deki vaka sayısı 244.392'ye yükseldi, can kaybı ise 5.891 oldu.

12 Ağustos Türkiye'de coronavirüs vaka ve vefat sayısı kaç oldu? Fahrettin Koca duyurdu

Son dakika haberi... Türkiye’de ilk vakası 11 Mart’ta açıklanan corona virüsü (Covid-19) salgınında son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Bugünkü vaka sayısının 1.212 olduğunu belirten Bakan Koca, 18 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca’nın paylaştığı verilere göre, toplamda 5.454.988 test yapıldı. Toplam vaka sayısının 244.392 olduğu ifade edilirken toplam hayatını kaybeden kişi sayısının da 5.891 olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Bakan Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

2 MARTTAN İTİBAREN EN YÜKSEK test sayısına son 24 saatte ulaştık. Ağır hasta sayımızda 15 artış var. Hastalığın yayılımı, sabit ortamlarda, örneğin AİLE İÇİNDE HIZLI. Bir hasta, hastalığa yakalanmış bir aile demek. Her birimiz, hepimiz için tedbir alalım

12 Ağustos Türkiyede coronavirüs vaka ve vefat sayısı kaç oldu Fahrettin Koca duyurdu

YORUM YAZ