MENÜ

12. adamdan Manisa'ya hücum

Beşiktaşlı taraftarlar, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Akhisar Belediye maçı öncesinde kendilerine ayrılan 11 bin 500 bileti tüketti. Başta İzmir’den olmak üzere Aydın, Denizli ve Balıkesir’den bu karşılaşma için Manisa’ya cumartesi günü büyük akın olacağı öğrenildi.

12. adamdan Manisa'ya hücum

Ligde bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışında oldukça iddialı konumda bulunan Siyah-Beyazlılar’ı, cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağı Akhisar Belediye mücadelesinde taraftarı yalnız bırakmayacak. Beşiktaş’a jest yaparak 16 bin 500 kişi kapasiteli stadyumun 11 bin 500’lük bölümünü Siyah-Beyazlılar’a açan Akhisar Belediye’nin, konuk takıma ayırdığı bütün biletleri sattığı öğrenildi. Başta İzmir’den olmak üzere Aydın, Denizli ve Balıkesir’deki çevre illerde yaşayan taraftarların bu karşılaşmaya oldukça ilgi gösterdiği ve cumartesi günü deplasman maçında Kartal’ı kendi evinde gibi hissettireceği bildirildi.

İstanbul’dan otobüsler kalkacak

Mutlu son için artık gün sayan takımlarının yanında olmak isteyen İstanbul’daki birçok Beşiktaşlı futbolseverin de otobüslerle Manisa’ya gideceği öğrenildi. Konuk takıma ayrılan biletlerin tükenmesinin ardından bazı taraftarların Akhisar’a ayrılan bölümden de bilet almak için çaba gösterdiği gelen haberler arasında...

Haberin Devamı
YORUM YAZ