MENÜ

12. Adam nerede?

Sarı-Kırmızılı taraftarlar Galatasaray'ın Ali Sami Yen Stadı'nda Bank Asya 1. Lig temsilcisi Denizlispor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasına ilgi göstermedi.

12. Adam nerede?

22 bin 500 kişi kapasiteli stadın büyük bölümü boş kalırken sadece 8 bin Aslan tribüne koştu. Aslında Galatasaray yönetimi bu karşılaşma için bilet fiyatlarında büyük indirime gitmiş, eski ve yeni açık tribünlerinin yanı sıra kale arkası bölümler de 10 TL’den satışa sunulmuştu. Ne var ki Sarı-Kırmızılı takımın Trabzonspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından taraftarlar da maça beklenen ilgiyi göstermedi.

Haberin Devamı

Yüzde 70 indirim yapıldı ama...
Galatasaray’ın Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada eski ve yeni açık tribün biletleri 31 TL’den satılırken, Denizlispor maçında tam yüzde 70 indirime gidildi. Ancak maçın hafta içinde oynanması ve son alınan Trabzonspor yenilgisinin yanı sıra maçın TRT’den yayınlanmasının bunda etkili olduğu kaydedildi. Bu arada az sayıdaki Galatasaray taraftarı Çağlar’ın transferinde kiralık olarak Denizlispor’a verilen Serdar Eylik’e sevgi gösterisinde bulundu.

YORUM YAZ