MENÜ

12. adam iş başında!

Fenerbahçeliler, takımı karşılamak için Sabiha Gökçen'e akın etti. Meşaleler yakıldı, şampiyonluk şarkıları söylendi. Futbolcular, bu sürpriz karşısında biraz olsun moral buldu.

12. adam iş başında!

Eskişehirspor’un ardından Sivasspor karşısında da şok bir yenilgi alan, takipçileriyle arasındaki fark azalan Fenerbahçe kafilesinde moraller bozuktu. Futbolcuların üzüntüsü Sivas’tan ayrılırken adeta yüzlerinden okunuyordu. Böyle bir atmosferde İstanbul’a dönen Sarı-Lacivertliler’e taraftarlardan sürpriz bir destek geldi. Takım, Sabiha Gökçen Havaalanı’nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Mağlubiyet sonrası hayal kırıklığına uğrayan futbolcular, meşaleli karşılamayı görünce şaşırdı. Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına inandıklarını belirten taraftarlar, tezahüratlar yaparak takımlarına destek verdi.

Yunus Yıldırım’a ilk tepki Kayseri’de


Otobüsün alandan ayrılmasıyla dağılan gruba yöneticiler teşekkür etti. Sivas-Fenerbahçe maçında verdiği-vermediği kararlar nedeniyle eleştirilen hakem Yunus Yıldırım ve yardımcılarına protesto... İzmir’e uçmak için Kayseri Havaalanı’na giden Yıldırım ve ekibi, VIP bölümünde Fenerbahçeli taraftarlarla karşılaştı. Sarı-Lacivertli futbolseverlerin tepkisinden nasibini alan Yunus Yıldırım, güvenlik görevlilerince olay yerinden uzaklaştırıldı. Taraftarlar da sakinleştirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ