MENÜ

'11 maçımız da final'

Rijkaard, “Önümüzde 11 maçımız kaldı. Buna 11 final de diyebiliriz. İyi motive olursak, buradan alacağımız güzel sonuçlar bizi şampiyonluğa götürecek” diye konuştu.

'11 maçımız da final'

Aslan’ın hocası, GS TV’de katıldığı ‘Frank Rijkaard’la Soru Cevap’ programında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Takımın ligdeki konumundan memnun olduğunu dile getiren Hollandalı hoca, “Önümüzde 11 maç kaldı. Bunu 11 final diye adlandırabiliriz. 11 finale iyi odaklanmamız gerekiyor. Buradan alacağımız güzel sonuçlar bizi şampiyonluğa götürecek” dedi. Atletico Madrid ve Kasımpaşa maçlarındaki taktiksel farkı da yorumlayan 47 yaşındaki çalıştırıcı, “Atletico’ya karşı defans, orta saha ve forvet bloğunu birbirine yakın tutmamıs, rakibin yetenekli oyuncularına boş alan bırakmamamız gerekiyordu. Bu yüzden defansif oynadık. Kasımpaşa maçının da zor olacağını biliyorduk. Ancak maçın ilk dakikasından itibaren, ‘Maçı kazanacağız, 3 puanı alacağız’ mesajını vermek istiyorduk. Bu yüzden böyle ofansif bir kadro yapısıyla sahaya çıktık” diye görüş bildirdi.

‘Jo Alves oynasaydı...’
Hollandalı hoca ayrıca Jo’nun Atletico Madrid karşısında oynaması halinde, sonucun çok daha farklı olacağı düşüncesine katıldığını ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ