MENÜ

300 binden fazla kişi Mesut Özil'in İstanbul'a gelen uçağını takip etti

Mesut Özil transfer haberi... Mesut Özil'in Londra'dan İstanbul'a olan yolculuğu da Fenerbahçeli taraftarların ilgisini çekti. 300 binden fazla kişi, yıldız oyuncuyu taşıyan uçağın nerede olduğunu an be an takip etti.

300 binden fazla kişi Mesut Özil'in İstanbul'a gelen uçağını takip etti

Mesut Özil transferi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Fenerbahçeli taraftarlar Mesut'u taşıyan uçağın Londra'dan kalktıktan sonra nerede olduğunu dakika dakika takip etti. Uçuşlarla ilgili detaylı bilgiler veren flightradar24 sitesinde en çok takip edilen uçuş, 300 binden fazla kişiyle Mesut Özil'i Londra'dan İstanbul'a getiren KOC10 uçağının yolculuğu oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe de Mesut'un uçağının 300 binden fazla kişinin takip ettiğini açıklayarak şu ifadelere yer verdi: İstanbul'a gelişini 300.000'i aşkın kişi izledik. Sırada Mesut Özil'in İstanbul'daki ilk görüntüleri var.

300 binden fazla kişi Mesut Özilin İstanbula gelen uçağını takip etti

Uçuşlarla ilgili detaylı bilgiler veren flightradar24'ın sosyal medya hesabından uçuş sırasında bir bilgi paylaşıldı ve Uçağı takip eden sayısının 260 bin olduğu andan bir görüntü paylaşarak 'Çok kararlı bir futbol taraftarı' ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN UÇAN

Mesut Özil'in uçağının oldukça fazla kişi tarafından takip edilmesinin ardından akıllara 'Yoksa rekor Mesut Özil'in uçağına mı ait?' sorularını getirdi. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda rekorun 'Berlin-Moskova' arasında gerçekleşen uçuşta olduğu görüldü. Bu uçuş, uçakta yer alan Rus siyasetçi Alexey Navalny'nin olması nedeniyle bu kadar kullanıcı tarafından takip edildi. Mesut Özil'in İstanbul'a gelişi ise dünyada en çok takip edilen 2. uçuş oldu.

YORUM YAZ