MENÜ

'10 yılın en iyisi'

Yeni transferlerle birlikte çok kaliteli bir ekip olduklarını söyleyen Volkan Demirel, “10 yıldır buradayım. Şu anki kadromuz, geçmiştekilerden çok daha iyi” iddiasında bulundu

'10 yılın en iyisi'

Volkan Demirel’den iddialı sözler. Topuk Yaylası Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen milli file bekçisi, son 10 yılın en iyi kadrosunu kurduklarını ileri sürdü. 10 senedir Fenerbahçe’de olduğunu kaydeden Volkan, “Şu anki kadromuz, geçmişteki tüm kadrolardan daha iyi bir kadro. Umarım gelecek arkadaşlarla birlikte, bu lafın arkasında daha iyiyi dururuz. Gelen arkadaşların hepsi kendini kanıtlamış oyuncular. Transfer politikasını çok iyi yönetiyoruz hep beraber.
İyi transferler yaptık. Türk futbolcularının çoğunlukta olması, Avrupa’da çok iyi isim yapmış oyuncuların aramıza katılması, bize güç katacaktır. Örneğin, Kuyt’ın alınmasına çok sevindim. Kalitesi tartışılamayacak bir oyuncu.

‘Müthiş bir birliktelik var’

Çok iyi bir takımımız vardı, geçen sene. Yaşananlardan dolayı bazı arkadaşlarımız yollarını ayırdı. Elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. İyi bir takımdık, iyi takımın ötesinde çok iyi birlikteliğimiz vardı, bu birlikteliği en iyi şekilde sahaya yansıttık. Bu birliktelik ve yeni transferlerle daha da güçlendik. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde elemeleri en iyi şekilde atlatıp gruplara kalmak. Şu anki kadromuzun yeterli olduğunu, hatta fazla olduğunu düşünüyorum. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduk. Gelecek olan arkadaşlarımızla birlikte çok güzel bir kaynaşma olur. Evet, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kaldığımız sene Sevilla maçında iyi bir kadromuz vardı, ancak şu anki kadromuz, geçmişteki senelerden daha iyi” sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ