MENÜ

1 Numara!

Antalya deplasmanında takımı ayakta tutan Volkan, Gençlerbirliği maçının da görünmez kahramanıydı. Milli file bekçisi ikinci 45'te tam 5 kritik pozisyonda rakip forvetlere set çekti.

1 Numara!

Fenerbahçe’de dün gece performansıyla alkışı hak eden bir isim de Volkan Demirel’di. Milli kaleci oyunun kırılma anlarında yaptığı muhteşem kurtarışlarla, takımın moral motivasyonunu üst düzeyde tuttu. Geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında son dakikalarda yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyet golünün atılmasında pay sahibi olan 1 numara, dün gece de özellikle ikinci 45 dakikada devleşti.

Haberin Devamı

Alex’e asist yaptı!
53. dakikada Burhan’ın vuruşu sonrası Bilica’ya çarpan top yön değiştirmesine rağmen müthiş bir refleksle gole engel olan Volkan, 69’da önce Harbuzi, 70’te de bir kez daha Burhan’ın net pozisyonlarında gole izin vermeyerek, bir anlamda Alex’in ikinci golüne zemin hazırladı. 90 dakika boyunca yüksek motivasyonla oynadığı gözlenen Fener’in file bekçisi 76. dakikada da bu kez Kahe’nin çok sert vuruşunda kalesini gole kapamayı başardı. Kalesindeki son tehlikeyi 91. dakikada yaşayan Volkan, Sandro’nun sert şutuna da müthiş uzandı ve Gençlerbirliği’ne Kadıköy’de gol sevinci yaşatmadı.

Terim’in de güvencesi
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim’in vazgeçilmezlerinden olan ve Belçika-Ermenistan maçlarında kendisine çok fazla iş düşecek olan Volkan, karşılaşma bitiminde Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından ayakta alkışlanırken, teknik kadro tarafından da özel olarak tebrik edildi.

YORUM YAZ