1. Lig Puan Durumu
Tüm Haberler
1. Lig Haberleri
Osman Özköylü: Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik
Altay Teknik Direktörü Osman Özköylü, Giresunspor'u deplasmanda mağlup ettikleri maçı değerlendirdi. Çok önemli bir galibiyet aldıklarına işaret eden Özköylü, ''Takıma moral motivasyon vermesi açısında önemli bir galibiyet oldu. Bu galibiyetle ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
Ümit Şengül: Bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olsun
Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında sahasında Altay’a 2-1 mağlup olan Giresunspor’un teknik sorumlusu Ümit Şengül, "Bu mağlubiyet bizim nazar boncuğumuz olsun." dedi.
Giresunspor'u Altay durdurdu! (ÖZET) Giresunspor-Altay maç sonucu: 1-2
Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Altay, deplasmanda lider Giresunspor'u 2-1 mağlup etti ve Karadeniz ekibinin ligdeki 12 maçlık galibiyet, 15 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.
Fırat Gül: İnşallah sezonu istediğimiz yerde tamamlayacağız
Akhisarspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Bursaspor'a 3-2 kaybettikleri maçı değerlendirdi. İki gün boyunca ellerindeki süreyi iyi değerlendirmeye çalışıp maça hazırlandıklarını anlatan Gül, ''İlk maçı kazanmak istiyorduk. Önümüzde 10 maç var. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları alarak inşallah sezonu istediğimiz yerde tamamlayacağız." dedi.
Orhan Çıkırıkçı: Önemli olan kayıpsız geçmekti ve başardık
İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçı değerlendirdi.
Cengiz Seçsev: Takımımızın yorgunluğu ve sakatlıklar bizi zorluyor
İstanbulspor’a sahasında 3-0 mağlup olan Eskişehirspor’un teknik direktörü Cengiz Seçsev, "Takımımızın yorgunluğu ve sakatlıklar bizi zorluyor." dedi.