MENÜ

Tekerlek meselesi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı, önceki gün yaptığı açıklamalarla yönetici arkadaşlarının beceriksizliğinden konuşmak yerine Beşiktaş’a kir attı. ‘8 yediklerini unuttu mu?’ diye. Çok üzüldüm. Başkan Dursun Özbek’i çok severdim. Ama Dursun Özbek, Benim için ‘Yaşarken öldü’. Evet. Beşiktaş 8 yemişti. Ama kendisinin takımı da Real Madrid’den 6, Borussia Dortmund’dan 4 yemişti. Arada 2 gol fark var. Demek ki, insanlar neticelere takılmamalı. İsterdim bu sayfadan Beşiktaş’lı yöneticilerin cevap vermesini. Biz şike yapmadık diyordu Dursun Özbek. Yaşı benimle eşit...

Zalad hâlâa unutulmadı

Neler gördü bu gözler. Malatya’ya gitse, arabaların tekerlekleri hâlâ eskimedi. Kaptan Oktay hâlâ o arabalara biniyor. Zalad, Türkiye’deki kariyerini bitirdi. Ankara’da yediğiN goller yüzünden. Denizli maçındaki Ergun abi konuşsa da, anlasak. Şike sürecinde kırmızı ışığa bazı arkadaşlar yakalandı ama hiç yok yere de haksız yere de, ceza gördüler. Yani, insanoğlu çok çabuk unutuyor. Dedik ya, tekerlekler hâlâ eskimedi. Zalad hâlâ unutulmadı. Daha doğrusu 35 sene geçtiği halde tribünde şarkılar hâlâ besteleniyor. Unutmamalıdır... Sayın Özbek, bazı şeyler kolay kolay unutulmaz.

Kapıların dili olsa da konuşsa!

Galatasaray’ın yaptıkları hiç unutulmaz. Sadece A takımı değil, aşağıdakiler de dahil. O, Florya’da kapalı kapıların ardında konuşulanlar... O kapıların dili olsa da konuşsa... Satırlara sığmaz. Rahmetli Başkan Süleyman Seba’nın bir lafı vardır. “Şerefli ikincilikler.” Evet Beşiktaş şampiyon olamamıştır. Şerefli ikinciliklerle övünmüştür ve buna devam ediyor. Bakanlık yapmış, Galatasaray eski Başkanı “Galatasaray’ı sevmeyenler ölsün” diyebilecek cesareti kendisinde buluyor ama biz, Fenerbahçe’yi de, Galatasaray’ı da seviyoruz. Sevgili Dursun Özbek... Kulübün başına geldiğiniz zaman sizin için çok iyi şeyler söylüyorlardı. En azından büyükler arasındaki kavgayı bitirecek diye sevinmiştim. Ama siz de çok çabuk çarka uydunuz. Ve kusura bakmayın, söylediklerinizles benim ve bütün Beşiktaş’lıların gözünde yaşarken öldünüz!

YORUM YAZ