MENÜ

Hesapta bu yoktu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş-Bursa maçları her zaman sıkıntılı geçmiştir. Dünkü müsabakada hem Bursa açısından hem de Beşiktaş açısından bıçak sırtında bir maçtı. Bursa aşağıdan 6 puan yukarda, Beşiktaş yukardan 6 puan aşağıda. Bu beraberlik hiç hesapta yoktu. Atiba yok Medel var. Babel yok, Lens var. Tosic yok, tornavida var.

Hak eden Bursaspor’du

Maçtan önce Beşiktaş’ın belalısı olan Sow, son anda kadrodan çıkarılınca sevinmiştik. Ancak son dakikada beraberlik golünü yemesine rağmen maçı hak eden taraf Bursaspor’du. Maçın başlarında Adriano’nun attığı harika gol ile maçın farklı geçeceği düşüncesindeydik. Ancak Bursaspor’un oyunu oynamak yerine Beşiktaş’ı oynatmaması, Siyah-Beyazlılar’ın düzenini bozmuştu.

Gecenin sorusu

Beşiktaş’a gol lazımken neden Vagner Love ve Alvaro Negredo birlikte maça başlamadı? Özellikle Babel’in yokluğunda Beşiktaş’ın sahaya mutlaka çift santrforla çıkması gerekirdi.

Maçın starı

Trabzon’da beklenilen patlamayı yapamayan Yusuf Erdoğan, dünkü maçta tek başına Beşiktaş’ı zorlayan isimdi. Sahada çok istekli olan Yusuf, bana göre dün gece maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

Ev sahibi Bursaspor’un karşılaşma öncesinde hudut ötesinde savaşta olan Mehmetçiklerimiz için tribünde yapmış olduğu koreografiydi. Milli bayrak harika bir görüntüydü.

Kısa mesaj

Beşiktaş, şampiyonluk hedefinden iyice uzaklaştı. Önümüzdeki sezonu kurtarması için en azından ligi ikinci olarak tamamlaması ve Şampiyonlar Ligi’ne katılması lazım. Yoksa hesap karışır!

YORUM YAZ