MENÜ

Q7'nin gecesi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzon’un Galatasaray galibiyetini belki de Vodafone Arena’ya taşımıştık. Belki tamam da Ersun Yanal’ın talebelerinin bilhassa ilk yarı, ahı gitmiş vahı kalmış. İkinci yarı için ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Trabzon’un en şaşalı dönemlerinde kadrosunda en az 9 Trabzon doğumlu vardı. Ersun Yanal’a maalesef bu takımla işinin zor olduğunu söylemeliyim. Peki Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş’ın dışında başka Trabzonlu yok. Ne beklersin ne umarsın. Beşiktaş dün Quaresma’nın emir komuta zincirinde ilk 15 dakika 2-0’ı buldu. Aslında film ondan sonra koptu.

Cenk ne iş yapar!

Takım biraz şımardı. Futbol oyunu şımarıklığa gelmez. Trabzonspor’u ikinci yarı takdir ettim. Orta sahadan Tolgay’ın çıkarken kaptırdığı top, Yusuf’un oyunu 2-1’e getirmesi, Beşiktaş o andan sonra pabucun pahalı olduğunu gördü. Atiba, Oğuzhan bilhassa Tolgay oyuna ağırlığını koydu. Yalnız ben mi kesin hükümlüyüm, bilmiyorum. Allah aşkına biri bana Cenk’in ne iş yaptığını anlatsın. Eğer penaltı atmak için ise penaltıyı bende tribünden iner, vallahi billahi atardım. Aboubakar için de aynı şeyleri söylemek isterim. Bakın Aboubakar, Gökhan Gönül, Adriano’nun mazilerini bilmesek, eleştirilerin en büyüğünü yaparız. Yalnız futbolda dün yoktur, şu an ve gelecek önemlidir.

Kesin kırmızı kart

Quaresma’ya geçmiş çok maçta bencil olduğu için kızmışımdır. Dün Yusuf Erdoğan’a yapmış olduğu faul sonrası yine kızdım. Hareket kesin kırmızı kart. O pozisyon bir kenara, ayakta alkışlamak istiyorum. Taraftar da hakkını verdi. Şenol hocam, her maç Tolgay’ın çıkıp, arkadaşına yer teslimi biraz da abartılı. Takımda bu kadar yürüyen varken, Tolgay’ın çıkması, ‘futbolu bilmiyoruz ama’ anlatırsa seviniriz...! Oğuzhan, kaptan. Tamam sakatlıktan çıktı. Beck’le yer değiştirmese, oynadığını farketmeyecektik. Varlığı yokluğu bir.

YORUM YAZ