MENÜ

Ozan Tufan'dan EURO 2024 sözleri: 'Uçakta olmayı umuyorum!'

Acun Ilıcalı'nın başkanlığını yaptığı İngiltere Championship kulübü Hull City'nin yıldızı Ozan Tufan, EURO 2024 ile ilgili açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın kendisini izlemek için maça geldiğini de duyurdu. İşte detaylar...

Ozan Tufan'dan EURO 2024 sözleri: 'Uçakta olmayı umuyorum!'

Hull City'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hull Live'a konuşan 29 yaşındaki futbolcu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gidecek olan A Millî Takım uçağında olmak istediğini bildirdi. Ozan ayrıca Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın, Watfrod maçına gelip kendisini ve Abdülkadir Ömür'i izlediğini duyurdu.

Haberin Devamı

'GERÇEKTEN ÇOK İSTİYORUM'

Almanya'ya gidecek olan kafilede yer almak istediğini aktaran Ozan Tufan, "Açıkçası EURO 2024'te olmak istiyorum. Daha iki sene önce Avrupa Şampiyonası'na gittim. Atmosfere, duygulara hakimim. Bu sezon iyi bir performans sergiledim. İstatistiklerim iyi ve o uçakta olmayı umuyorum" ifadelerini kullandı.

Ozan Tufandan EURO 2024 sözleri: Uçakta olmayı umuyorum

'ŞANSSIZ BİR MAÇTI AMA...'

A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın kendisini izlediğini açıklayan tecrübeli futbolcu, "Montella'nın beni ve Abdülkadir Ömür'ü izlemek için Watford maçına geldiğini biliyorum. Bizim açımızdan şanssız bir maçtı ancak kararın bir maçta verileceğini düşünmüyorum. Geçirdiğimiz sezonun tamamına baktığınızda iyi ve olumlu performanslar sergilediğimi düşünüyorum ve turnuvada olmayı gerçekten çok istiyorum" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı
İZLE | Ozan Tufan maça damga vurdu! İşte muhteşem golü... (VİDEO)

'BİR AYRICALIK'

Son olarak, A Millî Takım formasını giymenin gurur verici olduğunun altını çizen Ozan Tufan, sözlerini şöyle tamamladı: "Türkiye formasını giymek bir ayrıcalık. Büyükler milli takımında 65 kez forma giydim ve her maç gurur duyduğum harika bir anı oldu, bu formayı tekrar giymek benim için inanılmaz özel olacak ve istediğim de bu. Bence takıma geri dönmek beni bir insan ve bir futbolcu olarak inanılmaz olumlu bir şekilde tamamen değiştirecektir."

YORUM YAZ