MENÜ

Ah hocam 2!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şenol hocam neyi ispatlamaya çalışıyor? 2-3 haftadır Beşiktaş, kötü top oynuyor. Biz bunu yazdığımız müddetçe, çevremizden çok eleştiri aldık. Sanki, yani ben Beşiktaş düşmanıyım. Hocam bana söylermisin Talisca, Gökhan Gönül, Gökhan İnler, Quaresma, Oğuzhan, Adriano, Aboubakar’ın nesi var? Bunlarsız Rizespor maçına çıkıyorsun! Takım yorgunmuş, bırakın hocam bu hikayeleri. El oğlu 3 günde bir maç yapıyor. Bizde adet oldu... Oynamadan hiçbir maç kazanılmaz. Bir korku imparatorluğu var. Sen de imparator.

Dünyayı kurtaran adam

Hiç kusura bakma bu imparatorluğu sen yarattın. Elindeki kadro Türkiye’de hangi hocada var. Kusura bakmasın Rizeliler, doğdum yer ama doyduğum yer önemli. Çok kötü takım Rize. Kafamda da kötü hayaller var. İnşallah bu hayaller gerçekleşmez. Şenol hocam ‘Cüneyt Arkın gibisin’ ama hani varya dünyayı kurtaran adam, hocam Allah aşkına bu kadroyla nereye? Eğer Rize’de yani bu kötü takımdan beraberlik başarı ise tamam hocam o zaman lafım yok.

Galatasaray maçının ilk devresi aynı iş güzarlık yapıldı. Ancak ikinci yarı film koptu. Dün geceki 90+3’te kulübeden gelen Adriano seni ipten aldı. Sakın ola bu maçtan galip geldim diye sevinme. Rize’nin bir penaltısı da verilmedi.

Aman dikkat!

Oynamadan dün 3 puanı kurtardın. Aman dikkat. Dün geceki maç hiç iyi sinyal vermedi. Quaresma, 90+’da seni ipten alan Adriano ve Aboubakar o kadar kötüyseler kulübede olmaz, tribünde olurdu. Hoca bu takımın üstüyle, başıyla fazla oynama. Herkesin gıptayla baktığı bu kadroya sevgisizlik olduğu belli. Tabii bir de gittiğin takımlarda ikinci senen konuşuluyor. Mutlu değilsin, mutlu olmuyorsun, mutlu etmiyorsun. Lütfen lütfen lütfen... Ve Cüneyt Çakır’la her deplasmana çıkmak zorunda değilsiniz. En azından Galatasaray maçında olduğu gibi takdir haklarını karşı tarafa kullanan biri yok. Şanslarını fazla zorlama. Sonra zorlanırsın.

YORUM YAZ