MENÜ

Kim tutar seni Yiğido!

Abone Ol Google News

Sivasspor zirveye tesadüfen gelmediğini gösterdi. Çalımbay, kazanmaya gelmiş Fenerbahçe’nin savunmasının açıklar vereceğini biliyordu. İlk yarıda attıkları tek gol de şimdikilerin kopyasıydı. Hakan Arslan’ın cezası nedeniyle olmayışı orta alanda bir zafiyet yaşattı. Rodrigues’in ilk yarıdaki etkili oyununa Kruse ve Muriç ayak uydursa Sarı- Lacivertliler aradığı golü bulabilirdi. Maçın ikinci yarısında daha farklı daha etkili bir Fenerbahçe beklentisi vardı. Sivasspor, bu yarıda da etkiliydi. Üstüne gelen rakibi karşısında net pozisyonlar buldu. 85’te gelen Fenerbahçe golüne kadar konuk ekibin doğru dürüst bir atağını izleyemedik. Böyle kritik bir karşılaşmada reaksiyon gösteren bir Fenerbahçe olmalıydı. Sadece Ozan ve oyuna giren Deniz ile maçı çevirmek yetmez. Maçın özeti; Sivasspor attığından fazlasını kaçırdı, Fenerbahçe ise maçın önemini geç kavradı ama iş işten geçmişti... 7’de 7 kim tutar seni Yiğido...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sivasspor zirvede ve bu başarıyı yakalarken yaptığı en iyi şey geçiş futbolu. Ersun Yanal’ın ise bu konuda nasıl bir çözüm üretemediği.

Haberin Devamı

Maçın starı

Mert Hakan, Emre Kılınç tabi ki. Ancak saha içine bakarsak bu takımın mimarı Rıza Çalımbay’ı gösteriyorum.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin şimdiye kadar ki oynadığı maçlardaki en formda iki ismi Muriç ve Kruse’nin etkisiz kalmaları. Özellikle Muriç rakip savunmanın stoperlerinin markajından kurtulamadı.

Kısa mesaj

Ben derim ki; evet Emre ve Mert Hakan’ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Devre arası çok teklif var. Sivasspor Yönetimi bu ikiliyi elinde tutup tarih yazmayı denese daha iyi olmaz mı!

YORUM YAZ