MENÜ

Ustaların karışımı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor için ligin geri kalan kısmının bir anlam kazanması, Aytemiz Alanya maçında alacağı sonuca bağlıydı. Rakip ne kadar sıkıntılar içinde olsa da 6 haftadır ciddi kayıplar yaşamış bir takım için her rakip önemlidir. Öyle de oldu, 90 dakika Bordo-Mavililer için bitmek tükenmek bilmedi. Üzerine bir de basit hatayla rakip golü gelince stres katlandıkça katlandı. Ancak bu anlarda sahneye ustalar çıktı. Haftalardır sakat sakat oynamak zorunda kalan Burak, artık sazı eline alması gereken Sosa ve tabi ki Onur Kıvrak. Trabzonspor için çok önemli bir eşikti ve bunu atlamayı başardı. Artık gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisinin de ligin de bir anlamı var. Her ne kadar Burak Yılmaz gibi bir isimden mahrum sahaya çıkacak olsa da Bordo-Mavililer büyük maçları hep bir başka oynuyor. Aytemiz Alanya mücadelesinde galibiyetin stattaki atmosfere de çok olumlu yansıyacağına hiç kuşku yok.

Gecenin sorusu

Haftalardır neredeyse idmana bile çıkamadan sakat sakat, ağrılar içinde maça çıkan Burak Yılmaz cezalı duruma düştü. Şimdi soru şu; Beşiktaş derbisinde Trabzonspor’da kim krallık yapacak.

Maçın starı

Öyle kritik anlarda öyle kurtarışlar yaptı ki, takımını ayakta tutan kaptan oldu. En az golleri atan Burak Yılmaz ve Abdülkadir kadar 3 puanda etkisi vardı. Alkışı hak etti.

Maçın olayı

Serkan Çınar, Abdülkadir’in attığı golden hemen önce Burak’a Isaac Sackey’in faulünde avantaj kuralını öyle güzel işletti ki, hep olması gereken bir olayı bize yaşatarak günün iyileri arasına katıldı.

Kısa mesaj

Bir maçtan fazlası yoktur özünde. Her maç 3 puandır ama dünkü 90 dakika Trabzonspor için gerçekten 3 puandan fazlasıydı. Sadece matematiksel olarak değil psikolojik açıdan da bambaşka bir geceydi.

YORUM YAZ