MENÜ

En şanslısı Trabzonspor

Abone Ol Google News

Mini bir lig oynanacağı kesin. Bu süreç için herkesin elbette bir favorisi var. Kimi Başakşehir, kimi Sivas, kimi Galatasaray diyor ama bence en şanslı takım futbolu ve liderliği herkes tarafından tescil edilen Trabzonspor.

Haberin Devamı

Nedenlerine gelince... Son yılların en heyecan verici kadrolarından biri çıkıyor sahaya. Neredeyse ilk kez her mevkinin alternatifi var. Ve taraftar-takım bütünleşmesi tavan yapmış durumda. Saha içindeki en deneyimli yabancı Sosa'dan tutun Abdulkadir'e kadar herkes tek yürek. Bütün bu avantajlar, oynanan haftalarda Trabzonspor'u liderliğe taşıdı zaten. Şampiyonluğa olan özlem ve 'o sene bu sene' sloganının yarattığı etki de kısa süreli lig yarışı için Trabzonspor'u en şanslı takım haline getiriyor.

Bu arada dezavantajları yok mu, elbette var. Herkes iyi bir başlangıç yapmasına rağmen Hüseyin hocayı tartışmaya hazır. Yönetime büyük görev düşecek ve her ne olursa olsun Hüseyin hocaya sahip çıkmaları gerekecek. Tabi ki taraftarın da. Özetle o senenin bu sene olabilmesi için avantajlar kesinlikle daha fazla.

Haberin Devamı
YORUM YAZ