MENÜ

Ruhunda var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Süper Lig’deki görkemli futbolu ve hak ederek bulunduğu liderlik koltuğu doğal bir motivasyon kaynağı bu etap için... Fakat aynı takımın kupa gibi, genelde angarya olarak kabul edilen bir etapta aynı motivasyonu koruyup koruyamayacağı merak konusuydu. Fakat Kartal, hiç şüphe yok ki, teknik direktörü Şenol Güneş’in varlığının da etkisiyle Türkiye Kupası’nda da lig heyecanı yaşadı, yaşattı.

Oyun şansı vermedi

PTT 1. Lig’de tekrar Süper Lig’e dönüş performansı ortaya koyan Kardemir Karabükspor’un hiç de hafife alınmayacak mücadelesine rağmen Beşiktaş, tavrıyla oyunun dominant tarafı olmayı başardı. Kupa sınavının bir başka önemli yönü de elbette ki, kulübedeki isimlerin bu fırsatı nasıl kullanacağıydı. Onların da önemli bir bölümü sınavı geçmeyi başardı.

Skor kadar önemli

Özellikle Cenk, Kerim, yeni dönen Veli gibi isimlerin katkısı, skorun da ötesindeydi. Her zaman hazır durumda olacaklarını ve ilk 11 ne kadar formda olursa olsun onları zorlayacaklarını gösterdiler. En az skor kadar bu tablonun da Şenol Güneş’i sevindirdiğine hiç kuşku yok. Oyunu ve skoru nerede olursa olsun bu kadar çok isteyen Beşiktaş’ın arzusu gerçekten de alkışı hak ediyor. Bir alkış da kesinlikle dünkü hava şartlarında Olimpiyat’a giden sadık taraftarlara...

YORUM YAZ