MENÜ

İyi bir haber: Lig bitti!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonsporlular’ın futboldan soğuduğu, bırakın izlemeyi, maçların sonucundan bile haberdar olmak istemediği günler sonunda bitti... Tarih, geride bıraktığımız sezona dair sadece hiç unutulmayacak sonuçları değil, tarihe geçecek kadar gamsız, kedersiz oyuncuları da yazacak. Tarihin kağıt üzerindeki en iyi kadrosunu kuran, hayalleri gerçek kılanların da, Trabzonlular’ın da yaşadığı hayal kırıklığını hissedebiliyor, gelecek dönemlere dair bu camiayı motive etmenin çok zor olduğunu da öngörebiliyorum.

Acaba dün gece ne düşündü

Başkan Muharrem Usta, 7-0’lık Antalyaspor yenilgisinden sonra, “Bu maç bize her şeyi yıkıp tekrar yapmak için, engel tanımamak için bir işaret oldu” demişti. Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra da farklı şeyler düşündüğünü sanmıyorum ama artık düşünme değil, harekete geçme zamanı. Tam da bu noktada kendi yönetiminin içinde yaşananlar akıl alır gibi değil. İbrahim Hacıosmanoğlu döneminin en büyük sıkıntıları tıpkı böyle başlamıştı. Birlikte yürüyemeyen, ayrılınca olabilecek en ağır muhalefeti yapan eski yöneticiler sonun başlangıcıydı.

Önce ekibini toparlamalı!

Şimdi benzer şeyler kamuoyunun gözü önünde, ortalıkta oluyor. Sosyal medya üzerinden mesajlar vermeyi seven, bu mecrayı çok ciddiye alan Usta’nın başını bu ‘sosyalleşmenin’ oluşturması pek de sürpriz değil artık. Trabzonspor Başkanı tüm camia dinamiklerine ‘yan yana ve yakın’ duralım derken yöneticilerinin bu görüntüyü vermesi pek sağlıklı değil.

Yanal kaç kişiyi tutar?

Ve Ersun Yanal... Dünkü maçı hiç şüphesiz izlemiştir. Hocanın dünden değil, çok öncelerden Trabzonspor için yola çıktığı, çalıştığı, düşüncelerinin olduğu da kesin. Herkesin merak ettiği soru şu; Ersun Yanal bu kadrodan kaç kişiyi takımda tutar! Fikrimi sorarsanız eleme büyük olmalı. Trabzonspor’un yeni dönemlerine dair heyecanını, hedefini paylaşmayan, bu camiayı sorunlar kulübü olarak görenler CV’sine bakılmaksızın gönderilmeli.

YORUM YAZ