MENÜ

PSG'ye bir şok da Victor Osimhen'den!

Önümüzdeki sezon Kylian Mbappe'nin yerini doldurmak için harekete geçen PSG'nin, Napoli'nin santrforu Victor Osimhen'i transfer etmek istediği biliniyordu. Ancak Fransız devine kötü haber geldi. Nijeryalı futbolcu, tercihini PSG'yi üzecek şekilde yaptı. İşte detaylar...

PSG'ye bir şok da Victor Osimhen'den!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün gece yarı final rövanş maçında Borussia Dortmund'u konuk eden PSG, ilk maçta olduğu gibi ikinci karşılaşmada da rakibine 1-0 mağlup olarak Devlet Ligi'ne veda etti. Kylian Mbappe maçın ardından yaptığı açıklamada sorumluluğu üstlenirken, Fransız devine bir kötü haber de Victor Osimhen'den geldi.

Haberin Devamı

'BU ÇOCUK SERSERİ VE...'

PREMİER LİG'İ İSTİYOR

PSG, yazın takımdan ayrılacak olan Kylian Mbappe'nin yerini Napoli'nin santrforu Victor Osimhen ile doldurmayı planlıyordu. Ancak İtalyan gazeteci Gianluca di Marzio'nun haberine göre Nijeryalı golcü, Paris'e taşınmayı reddetti. Di Marzio'ya göre Osimhen, İngiltere Premier Lig'de oynamayı tercih ediyor.

PSGye bir şok da Victor Osimhenden

CHELSEA İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Öte yandan olası bir transfer için İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli'nin Chelsea ile görüşmeye başladığı bildirildi. Napoli'nin, Osimhen için yüksek bir bonservis + Romelu Lukaku'yu istediği kaydedildi. Aralık ayında Napoli ile yeni bir sözleşme imzalamasına Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Nijeryalı oyuncunun sezon sonunda kulüpten ayrılacağını doğrulamıştı.

İmza almak isteyen taraftarlar, Napoli'nin yıldız futbolcusu Victor Osimhen'i çileden çıkardı.
YORUM YAZ