MENÜ

Başrolde "Kötü" vardı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Evet, maalesef kötüler başroldeydi dün akşam Manisa 19 Mayıs Stadı’nda. “Jön”, sahanın zeminiydi.

Futbol Federasyonu yıllardır bu stadın zemininin çayırdan farksız olduğunu biliyor, görüyor fakat ne vicdanı sızlıyor ne de kılı kıpırdıyor. Oysa Avrupa ve Dünya Kupası Şampiyonalarına götürdüğü 4, bilemedin 5 davetli kafileye harcadığı parayla Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zeminini futbol oynanabilir getirebilirdi pekala. Ne yazık ki, sorumluluklarını savsaklıyor federasyon ve futbola, futbolcuya yazık etmeye devam ediyor. Ama hakem Bülent Yıldırım “Başrol benim!” dedi ve dediğini de yaptı, herkesi ve her şeyi ikici plana itti. Mesela Alper’e çıkardığı kırmızı kart… Aynı anda aynı yüksekliğe çıkmış iki ayak var ve ayağına darbe alan futbolcu kart görüyor. Adeta Ali Palabıyık’ın geçen hafta Fenerbahçe lehine yaptığı hata ve hafta boyunca konuşulanlarla dolu bir heybeyle çıkmıştı sahaya dün akşam Bülent Yıldırım. Kariyerinin en kötü maçını yönetti maalesef.

Aykut Kocaman da farklı değildi doğrusu dün akşam. Öylesi bir zeminde oynayacak ilk futbolcu Alper Potuk’tur. Hele de Josef’in yokluğunda tek kanatlı kuşu andırıyorsa orta sahanız… Mehmet Topal yetersiz kalıyor artık, hem de kaç zamandır. Tereciye tere satılmaz elbette. Ama acı gerçek de tellal çağırtıyor nicedir.

Sayın Kocaman, Alper’i oyuna alırken Valbuena ve Ozan Tufan’ı da kenara aldı. Oysa tam da Ozan, Alper ve Valbuena’yla oyunun iki yönünü yüz akıyla oynar orta sahası Fenerbahçe’nin. Ve iddia ederi Mehmet Topal’ın pozisyonunda Ozan, Ozan’ınkinde de Alper oynasa Bülent Yıldırım’a rağmen skor böyle olmazdı.

Açıkçası, ilk yarısı keçiboynuzu tadındaydı dün akşamki maçın. Ama maçın genelinde ön plana çıkansa “kötü”lerdi maalesef.

YORUM YAZ