MENÜ

İkinci yarıda çok zorlandı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İki takımın da puan cetvelindeki yerleri, şampiyonluk iddialarını kaybetmeleri hiç önemli değil böyle maçlarda. Çünkü, onların rekabeti yüz yılı aşmış ve biraz da birbirlerine karşı oynadıkları tarihe mal olmuş maçlarla onları "Büyük takım" haline getirmiştir. Dün akşam sahadaki mücadele düzeyi bu gerçeği birkez daha teyit etti zaten.
Bu gerçeğe rağmen agresif oynamayı abartanlar da yok değildi hani. Rekabete, kazanmsk azmine, sonuna kadar mücadele etmeye evet, ama rakibin futbol hayatını bitirecek denli sert ve kontrolsüz darbelere hayır. Musrati bunu yaptı maalesef. İsmail Yüksek'i sakatlayan genç Semih ve tecrübeli Necip de zaman zaman abarttılar agresif oynamayı.
Bütün bunlara rağmen Fenerbahçe daha üçüncü dakikada öne geçebilirdi. Tabi, çok müsait durumdaki İrfan Can Kahveci'ye pas vermek varken kaleye vurmasa Ferdi Kadıoğlu.
21 de İrfan Can çok önemli bir futbolcu olduğunu kanıtlarcasına kimsenin beklemediği şekilde ve yerde topla buluşturdu Szymanski'yi. Ama Polonyalı sezonbaşındaki formundan hayli uzak olduğu için golü yapamadı.

Fred'e yapılan tartışmasız kırmızı kartlık bir hareketti. Garip olan, Volkan Bayarslan'nın Var'ın uyarısıyla hatasından dönmesiydi. Oysa, Musratti hakemin görüş alanı içinde "Kaddarca" davranmıştı.
İsmail Yüksek Yüksek'in sakatlanması talihsizlikti. Ama İsmail Kartal'ın oyuna müdalasi, oyundan aldıkları ve sahaya sürdükleri gene sorunluydu maalesef. Kim bilir belki de bu soruna sık sık yaptıkları tanıklıktan olsa gerek Szymanski, Fred, Ferdi ve Tadiç başta olmak üzere oyun ve skoru belirleyecek yeteneğe sahip Fenerbahçeli futbolcu eski performanslarına hasret bırakıyor sarı lacivertli taraftarları. Sahi, acaba Beşiktaş çok erken eksik kalmasa bu maç nasıl sonuçlanırdı, doğrusu sormadan edemiyor insan. Dolayısıyla 3 puanı aldı belki ama özelekle ikinci yarıda bir üstünlük kuramadı Fenerbahçe.

YORUM YAZ