MENÜ

İstikrarsa hedef, Erol Bulut da Emre Belözoğlu da kalmalı...

Abone Ol Google News

Cocu geldiğinde ortalık yanıyordu. Genç, modern ve total futbolun beşiğinden çıkan bir teknik adamdı. Gönderilirken yüzüne bile bakılmadı.

Haberin Devamı

Koeman uzun vadeli düşünülmedi.

Sonra milyonlarca Fenerbahçeli "Ersun Yanal'ı getir" diye adeta yalvardı başkan Ali Koç'a... Tecrübesizliğine denk geldi, sözünden döndü, Ersun hocayı getirdi. "Şampiyonluk, Fenerbahçelilik, hakemler..." derken, Ersun hoca da gitti.

Bu kez daha genç ve Alanya'da harikalar yaratan Erol Bulut ortaya çıktı. Pandemi süresince aylarca Erol hoca için transfer yapılmadı, takım yerinde saydı. Boşu boşuna haftalar geçti.

Yazın transferler patladı. Sosa'lar, Novak'lar derken ezeli rakipler baktı, Ali Koç'un uçağı o şehirden bu şehre havalandı. Herkes çok mutluydu! "Nereden çıktı bu Erol Bulut" diyen yoktu.

"Fenerbahçe kesin şampiyon. Bu kez bitti bu iş. Zaten TFF de Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak" derken, Şubat ayı geldi çattı, yine yavaş oyun hortladı. Modern, yabancı dil bilen, genç, Türk ve Fenerbahçe'yi tanıyan Erol Bulut oldu size, futbol cahili...

Haberin Devamı

Şimdi de pembe gömlek beyaz şortlu, tek derdi sene boyunca BJV-IST bileti kovalamak olan "büyük abiler" diyorlar ki "Erol gitsin"

Peki sonra ne mi olacak? Yeni bir teknik adam gelecek. Yabancı... Yazın transferler... Büyük bombalar... Sonra...

Şubat ayı gelecek... Giresun deplasmanı 1-1... İçeride Kasımpaşa'ya mağlup...

"Bu adam işi bilmiyor" derken koca Fenerbahçe gece yarısı kahvehane/spor programlarının ağzında sakız olacak.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, istikrarsa hedef, Erol Bulut da Emre Belözoğlu da kalmalı...

Deniz bitti, sokak çıkmaz. Zorla istikrardan başka çare yok.

YORUM YAZ