MENÜ

FIRTINA'DAN MÜTHİŞ DÖNÜŞ! (ÖZET) Trabzonspor - Gaziantep FK maç sonucu: 4-2

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Üçüncülük için Başakşehir ve Beşiktaş ile yarışan Bordo-Mavililer ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada müthiş geri dönüşe imza atarak 4-2 kazandı. Yıldız oyuncu da hat-trickiyle gecenin yıldızı oldu.

FIRTINA'DAN MÜTHİŞ DÖNÜŞ! (ÖZET) Trabzonspor - Gaziantep FK maç sonucu: 4-2
'FIRTINA' İKİNCİ YARIDA ESTİ!

Trabzonspor, Gaziantep FK karşılaşmasına 3.'lük hedefi doğrultusunda mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı. Seyircisiz oynanan maçta ilk yarıda Karadeniz ekibi şoku yaşadı. 12'de Deian Sorescu ve 21'de Denis Draguş sahneye çıktı ve Kırmızı-Siyahlılar ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci devrede Paul Onuachu şov vardı. Nijeryalı golcü 50'de fileleri sarstı, 65'te Enis Bardhi'ye asisti yaptı, 66 ve 68'de kaleci Nita'yı avlayarak maçın 4-2'lik skorunu tayin etti. 18 dakikada 4 gol atan Trabzonspor 'Fırtına' estirdi, 3 gol, 1 asistle de Onuachu galibiyetin kahramanı oldu.

Bu sonuçla Bordo-Mavililer puanını 58'e yükseltti ve 3.'lük konusunda iddialı olduğunu gösterdi. Gaziantep ise 34 puanda kaldı, ateş hattıyla farkını açamadı.

ONUACHU'DAN HAT-TRİCK!

Sol kanattan topla gelen Trezeguet çalımını attıktan sonra ortasını açtı. Hava topu mücadelesinde rakibini ekarte eden Onuachu penaltı noktasında düzgün bir vuruş yaptı ve kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü kaydetti.

TRABZONSPOR DÖNDÜ!

Santra sonrasında ön alan baskısıyla topu kazanan Umut sağ kanattan hareketlenen Visca'ya pasını verdi. Visca ceza sahası içinde boş olan Onuachu'ya pasını verdi. Kaleciyi şık bir çalımla ekarte eden Onuachu topu boş ağlara gönderdi.

Haberin Devamı
SKORA DENGE GELDİ

Onuachu'nun pasında yay üzerinden gelişine vuran Bardhi fileleri havalandırmayı başardı. Skora denge geldi.

ONUACHU BU KEZ AFFETMEDİ

Meunier'in pasında topla buluşan Visca sağ kanattan ceza sahasına girdi ve ortasını açtı. Penaltı noktasında boş kalan Onuachu yakın köşeye şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk düdük çaldı.

Haberin Devamı
İLK YARI SONA ERDİ

Direnç Tonusluoğlu ilk 45'teki son düdüğü çaldı. Gaziantep FK soyunma odasına 2-0 önde gidiyor.

FOUNTAS ŞANSINI DENEDİ

Sağ kanattan topla gelen Meunier ortasını açtı ancak Fountas'ın kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı.

ONUACHU BU KEZ ÖN DİREKTE

Visca'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Onuachu ön direkte kafayı vurdu fakat top yandan auta çıktı.

Haberin Devamı
DRAGUŞ DİREĞİ GEÇEMEDİ!

Sağ kanattan topla çıkan Sorescu ceza sahasına girerken pasını Draguş'a verdi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Draguş yakın köşeye sert bir şut çekti ancak top direkten geri döndü.

ONUACHU ÇERÇEVEYİ BULAMADI

Fountas ortaladı, Onuachu ceza alanında kafayı vurdu ancak etkisiz.

DRAGUŞ'TAN HARİKA GOL!

Trabzonsor'un transfer gündeminde yer alan Draguş nefis bir gole imza attı. Sağ çaprazdan Trabzonspor ceza alanına giren Rumen oyuncu topuk hareketiyle Berat'tan sıyrıldı, uzak köşeye çok şık vurdu ve ağları havalandırdı. Fark 2'ye çıkıyor.

Haberin Devamı
GOL PERDESİ AÇILDI!

Nbakata sol kanattan içeri girdi, arka direğe yerden topu gönderdi, Deian Sorescu da tek vuruşla fileleri sarstı. Gaziantep FK, Trabzon'da 1-0 önde. 

MUSTAFA'DAN SERT ŞUT

Orta alandan topla gelen Mustafa uzaklardan şansını denedi ancak top direğin hemen üstünden auta çıktı.

PEPE GELİŞİNE VURDU

Ön alan baskısıyla topu kazanan Visca topla birlikte geldi ve ceza sahasına girerken Pepe'ye pasını verdi ancak Pepe'nin gelişine vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

Haberin Devamı
İLK DÜDÜK ÇALDI!

Karşılaşmanın hakemi Direnç Tonusluoğlu ilk düdüğü çaldı, mücadele başladı.

11'LER BELLİ OLDU!

Trabzonspor: Uğurcan, Denswil, Mendy, Arif, Meunier, Berat, Bardhi, Pepe, Fountas, Visca, Onuachu

Gaziantep FK: Nita, Nkoulou, Ertuğrul, Arda, Djilobodji, Sorescu, Mbakata, Mustafa, Monteiro, Maxim, Draguş

Gaziantep FK'nin maç günü paylaşımı
Trabzonspor'un maç günü paylaşımı
Enis Destan forma giyebilecek

Fırtına’da sarı kart cezalısı Eren Elmalı bugün yok. Yerine genç sol bek Arif Boşluk’un oynaması bekleniyor. Kupa maçında direkt kırmızı kart gören Enis Destan ise 3 maç ceza aldı ve bunu kupada çekecek, ligde forma giyebilecek. Trezeguet’nin de 21 kişilik kadroda olacağı öğrenildi.

Trabzonspor - Gaziantep FK maçının muhtemel 11'leri

Papara Park'ta oynanacak kritik maçın muhtemel 11'leri şu şekilde:

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Arif, Berat, Bardhi, Visca, Pepe, Fountas, Onuachu.

Gaziantep FK: Nita, Ertuğrul, Arda, Djilobodji, Mbakata, Jevtovic, Monteiro, Sorescu, Maxim, Mustafa, Draguş.

Gaziantep FK kritik bölgede

Trabzonspor üçüncülük hedefinde yoluna devam ederken bordo-mavili takımın bu akşamki rakibi Gaziantep FK'nin ise hedefi çok farklı. Selçuk İnan'ın öğrencileri bu maç öncesinde ligde küme düşme hattının bir basamak üstü olan 16. sırada yer alıyor. Konuk ekip, ligin bitimine kısa süre kala korkulu rüya yaşamamak için Trabzon'dan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

PEPE GELİŞİNE VURDU

Ön alan baskısıyla topu kazanan Visca topla birlikte geldi ve ceza sahasına girerken Pepe'ye pasını verdi ancak Pepe'nin gelişine vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

Fırtına'nın konuğu Gaziantep FK

Trendyol Süper Lig'in üçüncü bitirme uğraşında olan Trabzonspor, bu akşam Gaziantep FK'yi konuk edecek. Papara Park'ta saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Kritik mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YORUM YAZ