MENÜ

Inter'de Hakan Çalhanoğlu şov! 4 dakikada 2 gol...

Şampiyon Inter'in İtalya Serie A'da Torino'yu konuk ettiği karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu şov vardı. A Millî Takım'ın yıldızı dört dakikada iki kez ağları havalandırmayı başardı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, ayrıca şampiyonluk kutlamalarında eski takımı AC Milan'dan intikam almayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Inter'de Hakan Çalhanoğlu şov! 4 dakikada 2 gol...

İtalya Serie A'da geçen hafta ezeli rakibi AC Milan'ın 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Inter, şampiyon apoletiyle çıktığı 34. hafta mücadelesinde Torino'yu konuk etti. İlk yarının golsüz sona erdiği karşılaşmada Torino, 49. dakikada Tameze'nin direkt kırmızı kartla oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı.

Haberin Devamı
Interli futbolcular 'Made In Romania' ile şampiyonluğu kutluyor

ÇALHANOĞLU'NDAN YARIM VOLE

İlk yarıda golü bulamayan Inter, ikinci yarıya hızlı başladı. 56. dakikada sahneye A Millî Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu çıktı. Ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Mkhitaryan, sol tarafa pasını aktardı. Ceza alanı içi sol çaprazında boş durumda olan Hakan Çalhanoğlu yerden seken topa sol ayağıyla gelişine yarım voleyi vurdu ve meşin yuvarlağı uzak köşeden ağlarla buluşturdu.

Interde Hakan Çalhanoğlu şov 4 dakikada 2 gol...

HARİKA PENALTI

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun skoru 1-0'a getiren golün ardından temposunu düşürmedi. 59. dakikada Lautaro Martinez ile verkaç yaparak ceza sahasına giren Thuram, rakibinin müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Çalhanoğlu sağ ayağıyla çok sert vurdu ve topla kaleci Savic'i farklı köşelere göndererek farkı ikiye çıkardı.

Haberin Devamı

13. GOLÜNÜ KAYDETTİ

Karşılaşmada kalan sürede başka gol sesi çıkmadı ve şampiyon Inter, Torino'yu 2-0 mağlup etmeyi başardı. Simone Inzaghi'nin öğrencileri bu galibiyetle birlikte puanını 89'a yükseltirken Torino ise 46 puanda kaldı.

Öte yandan karşılaşmada iki gol kaydeden Hakan Çalhanoğlu, bu sezon İtalya Serie A'daki gol sayısını 13'e yükseltti. Yıldız futbolcunun üç de asisti bulunuyor.

'BEN ORTALIĞI KARIŞTIRMAM!'

Hakan Çalhanoğlu, maçın ardından şampiyonluk kutlamaları öncesinde açıklamalarda bulundu. Hatırlanacağı üzere Hakan, AC Milan'dan Inter'e transfer olduktan sonra AC Milan'ın şampiyonluk kutlamalarında takım otobüsünde Zlatan Ibrahimovic ve taraftarlar, millî futbolcu aleyhinde sloganlar atmıştı. Çalhanoğlu'na, takım otobüsünde o sloganlara bir yanıt verip verilmeyeceği soruldu. Yıldız futbolcu, "Milan'dan intikam almak ve otobüste ortalığı karıştırmak mı? Ben ortalığı karıştırmam, sakin kalmak istiyorum. Onların yaptıklarına kıyasla ben bunları yapmam" sözlerini sarf etti. Çalhanoğlu ayrıca, "Inter benim her şeyim, onlar benim seviyemi yükseltti. Onlar için her şeyi yaparım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ