MENÜ

Taraftarın ızdırabı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu stattan güzel mandıra ya da hayvan pazarı olur. Bayramda yakın. Sal ineği, kuzuyu sahaya otlasınlar. Boğalar da kaçamaz nasılsa. Adam kessen kimsenin ruhu duymaz. İstediğin kadar kan akıt. Hayvan severler de şikayet etmezler. Bu stadı buraya yapanlar daha önce hiç stada gitmişler mi?

Beşiktaş'ta Necip ve İsmail'in sağ bek esaretinden kurtuluşu Serdar'da. Serdar hiç değilse bu mevkinin gerekliliklerini biliyor, elinden geldiğince yapmaya çalışıyor. Kartal'ın oyuna en iyi başlayan oyuncusu Atiba. Defansif müdahaleleri mükemmel, top kullanımı harika. Teknik adamlar kaleci seçerken garantisine bakarlar. İki yıldan az garantisi olan tercih edilmez. Tolga kaç maçtır sahada tedavi görüyor. Biliç'in kalede istikrarı önemsemesi doğal. Ancak aut atışlarında ve degajlarda zorlanmayan bir Tolga daha fazla güven verir. İlk yarıdaki en güzel kurtarışı da Sivok'un geri pasında. Geri paslarda kalecinin nerede olduğu önemli değil Sivok. Kaleye değil yana geri pas yapacaksın. Kalecin tutamazsa en azından gol değil korner olur.

Onlar en iyisine layık

İkinci yarının başında İsmail'in yerinde müdahaleleri Eskişehirspor'un golünü geciktirdi. Ama Es Es gol atmaya kararlı. Lawal'ın çalışkanlığı Mori'nin hareketliliği dikkat çekici. Ama Mori'nin dikkatini dağıtmaması, gördüğü sarı kartı unutmaması lazım. Gereksiz yere takımını eksik bıraktı. Beşiktaş iki haftadır uzatmanın uzatmasını oynuyor. Hakem Çağatay Şahan baktı ki Beşiktaş'ın kornerden gol atacağı yok, üçüncü korneri attırmayıp ızdırabı bitirdi. Taraftar taraftar olalı böyle ızdırap görmedi. İnadına takımına destek veren Beşiktaş taraftarı her şeyin en iyisine layık. Yönetimin bilgisine...

YORUM YAZ