MENÜ

Güzel günlerin başlangıcı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kjaer ikili mücadelelerde başarılı. Kademe anlayışı kusursuza yakın. Frikiklerdeki başarısı da malum. Oyun kuruluşlarında sorumluluk alması bir diğer artısı. Lakin geriden bu kadar uzun topa ne gerek var? Pas yaparak rakip sahaya geçmek Fenerbahçe için daha makbul. Zira Lens ve Volkan Şen gibi iki top cambazı var. Volkan adam eksiltmede çoğu kanat oyuncusuna açık ara yapar. Lens topla iyi ilişkilerine duran toplardaki becerisini de eklemiş. Bu iki oyuncunun bu kadar az topla buluşması futbola günah. Ver topu ayaklarına sonra da seyret, bak neler olacak!

RvP’nin sınırı yok

Aatif, kendini kanıtlama çabasından vazgeçip topu ayağından erken çıkarsa oyun çok önce kopabilirdi. Onun yapabileceklerini zaten biliyoruz. Attığı golle üzerindeki baskıyı atması yeteneklerini ortaya koyması açısından çok önemli. Böylesine çeşitliliğe sahip bir kadronun sıralamadaki yeri üzücü. İkinci yarının başında topla rakip sahaya katetme arzusu Fenerbahçe’nin yapabileceklerini ortaya koydu. Özellikle sağ kanadın kullanımı skorun artmasındaki en büyük etken. Şener’in her bindirmesi bereketli. Çünkü Lens bu bindirmeleri göz ardı etmiyor. Basit bir ayak içi pas ile takım arkadaşlarını pozisyona sokabiliyor. Arkadaşlarına pozisyon hazırlamakta bir diğer usta da Van Persie. Attıklarının yanında attırdıkları da dikkat çekici. Yeter ki fizik kapasitesi yeterli olsun. Yapabileceklerinin sınırı yok.

Karabük’e biraz sabır

Eksik kalması Karabükspor’un kimyasını bozdu. Yeni kurulan, doğru işler yapmaya çalışan bir ekip. Kısa zamanda çok yol aldıkları da söylenebilir. Ancak eksik kalma tecrübesine hazır olmadıkları ortaya çıktı. Poko hep oyunda. İyi gününde müthiş katkı sağlıyor. Tanase istekli oyunuyla bu sezon güzel işler yapabilir. Defans bir arada oynadıkça daha iyi olacak. Latovlevici’nin muhteşem ortaları mutlaka asist olacaktır. Biraz sabır..
Fenerbahçe’nin bu skora ihtiyacı vardı. Güzel günlerin başlangıcı olabilir..

YORUM YAZ