MENÜ

Çok yakışacak

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Metin, Vanspor’a gider. Ali, Kayserispor’a yollanır. Çıt çıkmaz. Feyyaz, Fenerbahçe’ye gidince kıyamet kopar! Her zaman olduğu gibi fatura futbolcuya kesilir. “Kendi gitti” derler, “bıraktı bizi” diye veryansın ederler. Oysa herkes bilir. Bosman kanunundan önce bonservis hakkı kulüplerindir. Kulüp yollamazsa futbolcu hiç bir yere gidemez.

Şimdi şartlar futbolcu lehine gelişti. Sözleşme bitince özgürsün. İster kal, ister git. Yeter ki samimi olsun. Kulübüne saygı, futbolcuna sevgi baki kalsın. Gökhan’lar gitse de gönüller kırılmasın.

Niye beni tutuyorsun Alpay!

3 büyükler arası yapılan transferler her zaman sıkıntılı. Gözden çıkarılan oyuncunun gideceği kulüpte de başarılı olma ihtimali, yöneticileri rahatsız ediyor. Hele bir de gidenin yerine alınan oyuncu randımansız çıkarsa... Eyvahlar olsun. Traji komik olaylar da yaşanır zaman zaman. Bizzat başıma geldi.

Fenerbahçe forması ile Beşiktaş’a karşı ilk maçım. Hocamız İviç’in beni ön libero oynatacağı tuttu. Basit oynuyormuşum, duracağım yeri biliyormuşum. ‘Hocam yapma, etme’ dedik dinletemedik. Çıktık maça.. Alpay geldi, beni marke ediyor. “Görmüyor musun ön libero oynuyorum, niye beni marke ediyorsun” diyorum Alpay’a.”Daum emir verdi, yanından ayrılmayacaksın” diye cevabını veriyor.

İkimize de top değmeden maç devam etmekte. Derken canı sıkılan Alpay, Beşiktaş’ın ataklarına destek vermeye başladı. Bu sefer de ben başladım Alpay’ı marke etmeye. İviç kenardan bana bağırıyor. “Yakın markaj, yakın markaj!” Hasbinallah... Millet gol bekliyor. Ben Alpay’ı marke ediyorum. Neyse ki Daum devre arası Alpay’ı stopere çekti. Maç da berabere bitti.

Güneş’in eli zenginleşti

Gökhan, Beşiktaş’a faydalı olur. Çünkü Atiba var. Fenerbahçe’de Mehmet Topal’ın yaptığı gibi her atağa çıkan defans adamının kademesine giriyor. Bu da Gökhan’ın atağa çıkma özgürlüğü Beşiktaş’ta da devam edecek demek. Alternatifi de Andreas Beck. Atak oynayacaksan Gökhan, defans oynayacaksan Beck. Şenol hocamızın eli her geçen gün zenginleşiyor. Yakışır hocama...

YORUM YAZ