MENÜ

Tur kâbusla geldi!

Abone Ol Google News

İvanildo’nun büyük hatasına kadar işler Ünal Karaman’ın planladığı gibi gitti. Savunmada temkinli olup, kaybedeceği bir şey olmayan AEK takımının erken aldığı risk nedeniyle rakip yarı alanda üretemese de pozisyon kovalayan bir anlayışla mücadele etti. Ancak Portekizli oyuncu gereksiz top tutma sevdasıyla dengeleri bozdu.

Haberin Devamı

Ardından Obi Mikel’in ürettiği penaltı panik havası doğurdu. Karaman zaman geçirmeden Sörloth kozunu kullandı. Böylece takım içinde klasik düzeni kısmen sağlarken, Abdülkadir Ömür devam edemeyeceğini söyledi.

Toparlanma süreci uzadı. Novak tur için skor avantajının AEK’ya geçmesini çizgiden önledi.

Müthiş taraftar desteğiyle başlayan ikinci yarıda bu coşkuya ayak uyduran Bordo-Mavililer’de Yusuf ve Nwakaeme, takımı rahatlatacak fırsatları kaçırdı.

Bordo-Mavililer, düşen tempoları nedeniyle kötü de olsa kendilerine turu getirecek skoru korumaya öncelik verdi ve amaçlarına ulaştı.

Gecenin sorusu

İki hatayla gelen rakibin iki golü, dinlendirme amaçlı rotasyon zamanlamalarını tartışma konusu yaptı. Örneğin ideal kadroyla maça çıkılsa da, skor avantajı yakalanınca bu iş yapılsa daha akılcı olmaz mı? Futbolda her şey olabiliyor çünkü!

Haberin Devamı

Maçın starı

Vasilis Barkas, yaptığı inanılmaz kurtarışlarla takımının tur şansını son saniyelere kadar sürdüren isim oldu. Skor tur atlamalarına yetmese de maça damgasını vurdu.

Maçın olayı

Karaman 3-1’lik avantaj ve 3 gün sonraki Fenerbahçe maçı nedeniyle düşündüğü rotasyonu, rehaveti önleme adına Kasımpaşa’dan daha sınırlı tutsa da 3 tercihinden ikisi maça büyük hatalarıyla adeta kâbus yaşattı.

Kısa mesaj

Trabzonspor’da işler iyi gittiğinde tribünlerin tadına doyum olmuyor. Dün akşamki gibi kötü gittiğinde de coşkularıyla takımı ateşleyip sonuç üretmesine katkı veriyorlar. Özellikle 2. yarıdaki müthiş destekleri turun gelmesine büyük katkı yaptı.

YORUM YAZ